Auto Loan frågor

Om du är i marknaden för en bil lån, har du förmodligen ett antal frågor. Ställa frågor kan spara dig en hel del förvirring, tid, pengar och frustration. Få alla fakta ända fram. Du vill aldrig att bli förvånad när det är dags att skriva under lån papper. Ingen vill se en oönskad avgift eller en högre ränta än vad som förväntas. Jämför informationen från flera långivare att se vilken som är den mest kostnadseffektiva. Förskottsbetalning straff

Du kanske vill ta reda på om det finns en förskottsbetalning straff för att betala ditt lån från tidigt. Om du får en stor oväntad, vill du inte att straffas för en tidig payoff. Försök att få ett lån som har minst antal avgifter och påföljder som möjligt. En förskottsbetalning straff kan visa sig bli kostsamt. Vissa långivare kommer bara att ha en förskottsbetalning straff i kraft under en viss tid, t.ex. tre eller fem år.
Ränta

När du ansöker om din auto lån kommer du förmodligen vill veta vad din ränta kommer att bli. Din kredit-fil kommer att avgöra vilken ränta du får. Ju högre din kredit värderingar, desto lägre ränta du får, vilket i slutändan sparar pengar i dröjsmålsräntor. För att få bästa möjliga kurs din kredit värdering bör vara minst 680 eller högre. Några av de punkter som bidrar till en god kredit värdering är att betala dina skulder i tid och inte maxing ut ditt kreditkort. Betala ner din skuld så mycket som möjligt innan du ansöker om ditt lån.
Avgifter

Vissa långivare kommer att debitera dig en ansökningsavgift. Fråga alltid vilka typer av avgifter är inblandade i lånet processen. Vissa avgifter kan hävas av långivaren på din begäran. Du kan debiteras en avgift om du ansöker med ett dåligt lån långivare. Eventuella avgifter som du får bidra till din kostnad för lånat kapital.
Term


När du finansiera ett lån du kan fråga om begreppet. Ta reda på vad din tid kommer att bli. Om du känner till betalning belopp som kommer att vara bekväm, kan långivaren matcha förmodligen dig med lämplig term. Villkor kan vara så länge som 72 månader i vissa fall. De nyare bilar har längre löptider för att hjälpa konsumenterna råd med betalningarna. Andra faktorer som bidrar till din betalning omfattar det lånade beloppet och räntan.
Ansökningsprocessen

Du kanske vill veta hur lång tid det tar för ansökningsprocessen. Vanligtvis tar det några minuter att lämna in din ansökan, och ett beslut kommer att fattas i cirka 24 timmar. Ett beslut kan nås snabbare i vissa situationer. Vissa långivare kommer att få ett svar till dig inom några minuter när du ansöker online för ditt billån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76413.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.