Hur man förhandla med en Motorcykel Återförsäljare för bästa pris

När du köper en ny bil, antingen en minibuss eller en motorcykel, är det alltid viktigt att förhandla om priset med generalagenten. Förhandla för bara några minuter och känna till fakta om motorcykeln kan hamna sparar du ett par tusen dollar i slutet. Detta kan drastiskt minska storleken på din månatliga betalningar och hur mycket du får betala för fordonet i slutändan. Instruktioner
1

Slå upp motorcykeln på nätet från fabriksområdet för att se vad den faktiska kostnaden för fordonet är. Detta är en bra siffra att veta, annars du inte kommer att veta hur mycket att förhandla.
2

Vänta motorcykeln återförsäljare att namnge den första pris. Vanligtvis slutar individen som namnger det första priset med den råa slutet av affären. Detta gör att du kan veta hur mycket de vill ha ut av er, över den faktiska kostnaden av motorcykeln.
3

Låt dealern frågar om din vinst, men inte svar på alla frågor . Aldrig uppge hur mycket pengar du tänker betala på motorcykeln. Om detta är ett större värde än cykeln dealern kommer att hitta ett sätt att debitera dig priset.
4

Promenad från affären om du inte får det pris du vill. Motorcykel återförsäljare vill inte förlora ditt företag och helt enkelt hotar att gå ut kan hjälpa dem att sänka priset.
5

börja förhandla långt under vad du vet motorcykeln är värt. Detta ger dig tillräckligt med utrymme att pruta för en bra affär. Handlaren kommer att börja med ett pris betydligt högre så avsluta slutet du bara kan hamna precis på det faktiska värdet av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76605.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.