Så att köpa en ny bil med Stimulus

När president Obama undertecknade sitt stimulanspaket i lag, ingår det en myriad av incitamentsprogram. Bland dessa var en betydande skatteavdrag utformad för medelklassen medborgare. Betydelsen av detta avdrag är att det tillåter dig att köpa en ny bil medan du njuter av en stor minskning av skatter du är skyldig för året. Detta paket bara kan vara tillgängliga för ett par år, så dra nytta av det om du kan, och njut av din nya bil. Instruktioner
1

bestämma effekten av detta stimulanspaket på din personliga inkomst. Det stimulanspaket, undertecknades i lag av president Obama, betecknar ett avdrag inkomstskatt när de köper vissa bilar. Detta är ett avdrag och inte en skattekredit. Skillnaden är att en skattelättnad är en direkt minskning av din skatt ansvar. Ett skatteavdrag är en beräknad minskning av din årliga inkomster för beräkningen av din skatteskuld. Detta innebär att om du tjänat $ 60.000 under året och köpa en bil värd $ 30.000, kommer din skatt ansvar beräknas som om du tjänat $ 30.000. Detta är viktigt för dig att veta när det blir dags att lämna din skatt.
2

Välj en bil som uppfyller kraven för att kvalificera sig för detta avdrag. Din köpt bil kan vara av vilken typ som länge eftersom den väger mindre än 8.500 pounds. Det enda undantaget från denna regel är om du köper en husbil, som kan överträffa detta viktbegränsning. Avdraget kan inte överstiga $ 49.500 i pris. Om din nya bil överskrider detta pris, kan du göra anspråk på första $ 49.500 för ditt avdrag. Detta inkluderar någon bil, motorcykel, lätt lastbil eller husbil.
3

Beräkna din förväntade årsinkomst för året du köper ny bil. Så länge din årsinkomst är mindre än $ 125.000 är du berättigad till fullt avdrag. Storleken på avdraget minskar när din inkomst närmar $ 135.000, och efter $ 135.000, är ​​du inte längre berättigad till avdrag.
4

Kontrollera gällande skattelagstiftning som innebär nya bilköp för den tidsperiod då du avsikt att köpa din nya bil. Det stimulanspaket avdraget kan fortsätta in i framtiden med kongressens stöd, men man bör vara medveten om gällande lagar för detta paket innan du gör en investering i en ny bil.
5

Håll alla dina poster angående ditt nya bilköp. Du kommer att krävas för att fylla i ett formulär Schema L och fäst den i din 1040 eller 1040A formulär när de lägger din årsinkomst skatt. Du måste kryssa i rutan på rad 40b på 1040, eller 24b på dina 1040A formulär.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76901.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.