Toyota Camry Le Funktioner

Under 2010 Motor Trend valde Toyota Camry att få första plats för Best-Selling Medelstora familjen sedans, kallar det "en gång och framtida sedan kungen," enligt deras hemsida. Populär för sin säkerhet och utmärkt körsträcka, är Toyota Camry ett vanligt val för familjer. Den 2011 Toyota Camry LE fortsätter i denna långa rad av familjevänliga sedaner, med nya och valfria funktioner som ger det mer makt och kontroll. Motor

2011 Toyota LE motor har en fyrcylindrig motor med 169 hästkrafter. Köparna kan välja mellan en sexväxlad manuell eller automatisk växellåda. Båda sändningar erbjuder 22 mil per gallon bränsleekonomi i stadskörning och 33 mpg för den manuella och 32 mpg för automatisk för landsvägskörning. Om du letar efter en mer kraftfull motor, är V6 tillval med en 3,5-liters motor. Med 268 hästkrafter vid 6.200 rpm, erbjuder 248 ft-lb av vridmoment.
Hjul & strålkastare

standardhjul för Toyota Camry LE är 16-tums aluminium eller stålfälgar. Samtliga Toyotas 2011 camry modeller har större och bättre projektion strålkastare, baklyktor och en större grill. Toyota Camry LE är framhjulsdriven.
Standardutrustning

Camry LE levereras komplett med makt dörrlås och fönster, luftkonditionering, färg- fastkilade sidospeglar, 160-watt AM /FM /CD-stereo med AUX-uttag och sex högtalare, sju separata krockkuddar och antisladdsystem, antispinn och bromsassistans. Några av Toyota Camry LE: s ovanliga funktioner inkluderar hög sol energiabsorberande (HSEA) glas och en defogger på bakrutan med en timer.
Extra säkerhetsfunktioner

Tillsammans med ett låsningsfritt bromssystem (ABS), har 2011 Toyota Camry LE den elektronisk bromskraftsfördelning (EBD) komponent. Lägga Toyotas kontroll Vehicle Stability (VSC) ger föraren mer kontroll och hjälper dem att återfå grepp vid svarvning.
Car Cabin Mått

2011 Toyota Camry är en fyrdörrars sedanmodell med plats för fem passagerare. Med 39 inches av utrymme, 55 inches av hip rum, 58 inches av axelbredd och 41.7 inches för främre passagerare att sträcka på benen kabinen är rymliga. Stammen har en genomsnittlig 15 kubikfot lagringsutrymme för mat, bagage och personliga föremål.
Tillval

Tillsammans med standarderna för Toyota Camry LE, valfria funktioner inkluderar uppvärmda backspeglar, lädersäten fram och ratt samt tonade rutor, Bluetooth trådlös anslutning och ett navigationssystem som är Röststyrd. För musikälskare, uppgradera din stereo till 440-watts JBL premium ljudpaket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76769.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.