Hur du jämför nya bilar för de bästa erbjudandena

Jämför nya bilar, rabatter och incitament online på tillverkarens hemsida för att hitta de bästa erbjudandena. Också, kontakta en lokal återförsäljare för att be om andra rabatter bortsett från de som erbjuds av tillverkaren. Pris

Besök tillverkarens webbplats för att se tillverkarens föreslagna priset (MSRP), rabatter (pengar utanför MSRP tillhandahålls av tillverkaren) och incitament finansiering för märken och modeller du är intresserad Finansiering incitament inkluderar attraktiva priser som 0 procent eller låga priser som lokala långivare inte kan matcha. Lokala återförsäljarnas webbplatser kommer eventuella ytterligare rabatter.
Jämförelser

Review MSRP och incitament på tillverkarens hemsida för varje märke och modell av fordon du vill jämföra. Skriv ut eller notera dina resultat för jämförelse. Besök återförsäljarnas hemsidor för att jämföra rabatter bortsett från tillverkarens webbplats prissättning. Vissa återförsäljare webbplatser annonsera Tilläggsupplysningar rabatter off av MSRP utan behov av förhandlingarna. Informativa webbplatser som Edmunds.com ge prisinformation om fordon, inklusive återförsäljarens pris för bilen, även känd som faktura prissättning.
Missuppfattningar

motsats vad många tror, ​​inkluderar attraktiva rabatter på tillverkarens webbplats eller återförsäljare reklam inte rabatter från återförsäljaren. Återförsäljaravtalet mottar mängden av rabatten tillbaka från tillverkaren. Till exempel, om du dra nytta av en rabatt som $ 4000 i rabatter och 0 procent ränta, är dealern gör fortfarande full vinst på fordonet. Förhandla från återförsäljarens pris efter tillverkarens rabatter och incitament, inte från prislappen postat på fordonet.
Tidsplan

När man jämför pricies nätet, tänk på att rabatter och incitament förändras månadsvis. Tillverkaren, inte återförsäljaren, ändrar programmen. Om du finner attraktiva prissättning på en bil du vill ha, du oftast bara har fram till slutet av månaden för att dra nytta av det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76658.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.