Hur du köper en demo bil

När du handlar för en ny bil, kan du spara hundratals eller tusentals dollar genom att köpa en återförsäljares demo bil i stället för en som aldrig har lämnat utställningslokalen. Dessa bilar har samma fabriksgaranti som de nyligen levererade dem på tomten. Dealern upprätthåller dessa bilar i orörda mekaniskt skick eftersom de måste fungera som företrädare för nonrolling lager. Handlar noggrant och du kan hitta en med massor av alternativ som du kanske inte ha råd annars. Instruktioner
1

Begränsa dina val bilmodell till några som intresserar dig. Använd Consumer Reports eller Edmunds omdömen bil att identifiera tillförlitliga modeller. Du kan behöva betala en symbolisk summa för att köpa den "Consumer Reports" årliga bil-köpguide, men detta är ett fall där det är klokt att spendera pengar för att spara pengar.
2

Forskning Manufacturers rekommenderat pris (rekommenderat pris) för dina modeller målgrupp bil på nätet eller genom att läsa tidningsannonser. Jämför de installerade funktioner och priser för standard och anpassade modeller, tillsammans med kostnaderna för alternativ. Addera 3

Välj en bilfirma för att besöka. Gör ett par telefonsamtal för att hitta utställningslokaler med att den största inventeringen valet.
4

Ta dig tid att titta på den nuvarande modellen årets slut och se över de tillgängliga alternativen. Notera skillnaden mellan MSRP och dealern belopp faktura visas på de modeller som intresserar dig.
5

Begär en provkörning för ett nytt fordon i modellen som du vill. Fråga försäljaren om grundpriset, återförsäljare Kostnaden och värdet av de installerade alternativen på demo bilen. Sedan jämföra dem med de för golvmodeller.
6

Fråga din säljare om att köpa det fordon som du tog för en provkörning om priset är attraktivt. Granska bilens tjänst register och CARFAX rapporten innan du bestämmer dig för att köpa.
7

Förhandla köpkurs. Avgår körsträcka på standard 15-cent-per mil takt som återförsäljare använder för överskjutande körsträcka på hyrda fordon, för att komma fram till det verkliga marknadsvärdet av demo. Be om förlängd garanti från återförsäljaren för att kompensera för körsträcka på demo bilen. Beroende på ålder demo bil, kan tillverkare incitament gäller för ditt köp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76459.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.