Hur ta reda på hur mycket en återförsäljare betalar för en bil

Många nya bilköpare tror att de får en hel del om de köper en bil på fakturan priset. De tror felaktigt att fakturan priset representerar vad generalagenten betalar tillverkaren för bilen. I verkligheten är fakturan endast en bit av den information du behöver för att stämma återförsäljarens verkliga kostnaden. Du måste också veta om holdbacks och särskilda incitament, som båda kan drastiskt minska vad dealern faktiskt betalar. Instruktioner
1

Beräkna strömmen fakturan priset på bilen genom att titta upp på minst två Automotive Research webbplatser. Truecar.com, Edmunds.com och KBB.com är alla fasta forsknings webbplatser. Om två av platserna kommer upp med en annan faktura totalt för samma fordon med samma alternativ, kan det ha varit en prishöjning under det senaste året som en av de webbplatser som inte har plockat upp ännu. Använd en tredje plats för att dubbelkolla siffrorna.
2

Beräkna holdback belopp, vilket Edmunds.com förklarar blir en procentsats av antingen fakturabeloppet eller tillverkarna föreslagna priset, och subtrahera det från fakturans slutsumma. Den holdback är pengar överförs från tillverkaren till återförsäljare, vilket adderar ytterligare vinst på försäljningen. Detta belopp skiljer sig åt mellan olika biltillverkare, men du kan hitta förhalningsrättigheter procentsatser på platserna bilen forskning.
3

Subtrahera alla nuvarande fabrik till återförsäljare incitament från din nuvarande totalt. Dessa incitament liknar rabatter, men de är inte offentligt annonserade och gå direkt till återförsäljare i stället för att ges till konsumenterna. De ändras ofta, enligt Autoadvice.com, men de senaste incitament för varje märke och modell ska visa upp på forskningplatser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76536.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.