Hur man Välj en gaffeltruck

Gaffeltruckar är tunga maskiner som du kan lyfta stora objekt på hyllorna. Du kan använda truckar på ett lager eller på en gård om du behöver flytta tunga föremål som du inte skulle kunna annars röra. Gaffeltruckar är ofta dyra, och du måste fatta ett välgrundat beslut innan du väljer en. Tänk gaffeltruck pris, storlek, vikt den kan lyfta och ett flertal andra aspekter innan du väljer en gaffeltruck. Instruktioner
1

Bestäm din budget. Välj en gaffeltruck som passar i din budget. Inte överanstränga dig inte budgeten.
2

Kontrollera ytan på golvet där du planerar att använda gaffeltruck. Välj däck enligt golvförhållanden. Välj halvmassivdäck för inomhusbruk och pneumatiska däck för utomhusbruk.
3

Bestäm om du vill använda batteriet inomhus eller utomhus. Om du vill använda din gaffeltruck utomhus välja en icke-batteridriven gaffeltruck med tak och vindruta.
4

Välj en gaffeltruck med hög markfrigång om din körning kommer att vara över vägar med gupp och gropar.
5

Välj en gasol-drivna gaffeltruck om du planerar att kombinera dina inomhus gaffeltruck användning och utomhus samt. Diesel och bensin-drivna truckar kan inte användas inomhus.
6

Kontrollera höjden på hyllorna på vilken du vill ladda varor med hjälp av en gaffeltruck. Välj en gaffeltruck som är kapabel att lyfta objekt över höjden på hyllorna (se ref 1).
7

Bestäm hur tunga poster är som du vill lyfta med en gaffeltruck. Välj en gaffeltruck som kommer att kunna lyfta dina tunga föremål. Fråga en säljare i butiken för viktspecifikationerna vid tidpunkten för att köpa en gaffeltruck.
8

Kontrollera höjden på dörrar och dörröppningar i ditt lager eller gård. Välj en gaffeltruck som är lägre än den lägsta clearance dörr genom vilken du vill köra din gaffeltruck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76980.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.