Hur man pruta på en ny bil

Om du är i marknaden för en ny bil, vill du förmodligen att få den bästa tillgängliga bil för minst summa pengar. Bil återförsäljare kan försöka skrämma dig eller krångel dig att köpa en bil som inte uppfyller dina behov eller din budget bara för att säkra en rejäl försäljning provision för sig själva. För att hålla en nivå huvudet under prisförhandlingar och gå därifrån med ett erbjudande du är bekväm med, måste du veta hur man ska pruta på en ny bil innan du besöker generalagenten. Saker du behöver
Internet
Blue bokförda värden
Visa fler instruktioner
1

Lär dig allt du kan om bilen. Besök en blå hemsida bokfört värde för att hitta det verkliga marknadsvärdet av bilen och jämför detta pris med de lokala återförsäljarna. Skura Internet för konsumenten rapporter och recensioner från människor som har köpt eller provkört bilen och kolla tillverkarnas webbplats (se Resurser) för att lära sig av några särskilda incitament och rabatter som kan gynna dig när du pruta för en ny bil.
2

Leta information om bilens bränsleekonomi, garantin, standardutrustning och tillval. Samla så mycket information som möjligt om en ny bil på egen hand kommer att hjälpa dig att avgöra hur mycket bilen är värd för dig och se till att en säljare inte kommer att kunna vilseleda dig under en hög pressade säljargument.

3

Kontrollera blå bokförda värdet på ditt inbyte. Om du tänker byta din gamla bil in på en ny, är det viktigt att veta vad din gamla bil är värd till dealern. Stå fast om andrahandsvärde på din bil och låt inte en återförsäljare förringa det att uppmuntra dig att acceptera något mindre än vad bilen är verkligen värt. Om återförsäljaren är ovillig att ge dig full andrahandsvärdet för din bil, fundera på att köpa från en annan återförsäljare eller sälja din bil på egen hand och använda pengarna för att placera en större handpenning på en ny bil.

4

Bestäm vilket pris du bekvämt råd att betala för bilen. När du pruta för en ny bil, kommer din uppgift vara lättare om du redan vet vad du har råd att betala kontant och med månatliga betalningar till ditt finansbolag. Oroa dig inte om dealern kommer upp med ett pris som ligger långt ut ur din komfortzon. Det är vad bilen förhandlingar handlar om. Så länge som ditt set priset är rimligt och jämförbara med bilens verkliga värde, bör du inte ha några problem köpa en ny bil på dina egna villkor.
5

Försök inte att verka alltför orolig eller desperat när bil shopping. Ingenting stavar "stora pengar" till en återförsäljare som en angelägen köpare som kan vara villiga att bortse från vissa aspekter av en bil och betala en uppblåst försäljningspris bara att köra iväg i en ny bil. Även om du älskar bilen och den är perfekt för dig, försök att inte låta dealern se din entusiasm. Det är svårt att förhandla om en ny bil om du redan har övertygat återförsäljaren att bilen säljs innan prisförhandlingarna börjar.
6

Var villig att gå bort. Om förhandlingarna står stilla och du hittar dig själv köpslående med återförsäljaren under ett par hundra dollar, prova att gå bort. Skaka hand, tacka återförsäljare för hans eller hennes tid, och försöka lämna generalagenten. Din beslutsamhet kan hjälpa dig mer än någon annan faktor när du pruta för en ny bil. Om det finns bara några hundra dollar som står i vägen för en försäljning, kommer de flesta återförsäljarna låt inte dina fötter vidrör trottoaren innan de är villiga att förhandla lite mer.

7

Om dealern låter dig gå bort, oroa dig inte. Du kommer förmodligen att få en trevlig samtal i ett par dagar talar om att säljaren har talat med chefen och de tror att de kan stänga affären enligt dina villkor. Bara inte faller för "Jag kan inte tro min chef gick med på detta. Vi praktiskt taget ger denna bil bort, "knep. Återförsäljaravtalet skulle inte sälja dig bilen om de inte tjänade pengar på affären.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76313.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.