Så att köpa en ny Dodge Challenger

Att köpa en ny Dodge Challenger är spännande, speciellt om du går in i världen av muskel bilar för första gången. Debuterade 1970, var Challenger Chrysler svar på Chevy Camaro och Ford Mustang. Gör din hemläxa när man överväger en ny bil, men framför allt en bil som Dodge Challenger. Kontrollera att det är rätt bil för dig och passar din livsstil. Den nya Challenger har ett exotiskt utseende och band personlighet. Kontrollera det ut att vara en process som du behöver för att vara ordentligt förberedd. Instruktioner
1

Läs om alla alternativ på Challenger. Till exempel, besluta om en automatisk växellåda eller en femstegad modellen är rätt bil för dig. Bestäm om du behöver alla "klockor och visselpipor" och vad du kan göra utan. Besök Dodge hemsida långt innan du ser en återförsäljare för att få en uppfattning om vilken typ av anpassningsbara funktioner du vill ha på din bil. Tänk på att ju fler alternativ som du lägger till, desto högre pris på bilen.
2

provköra Challenger. Detta är ett absolut måste. Du kan ha ditt hjärta inställt på den här bilen, men när du kör det du kommer att veta säkert om det är bilen för dig. Att köra bilen innan du gör detta viktiga beslut kommer att avgöra om du känner dig bekväm körning denna typ av bil. Ta ut på motorvägen för att se hur den hanterar vid höga hastigheter. Kör luftkonditioneringen på full fart, och kolla in alla funktioner.
3

Ring din försäkringsagent. Du måste upptäcka innan du skriver på den streckade linjen om din försäkring kommer att vara betydligt högre. Försäkring kan vara kostsamt för muskelbilar och du inte vill ha några obehagliga överraskningar.
4

Consult och forska online webbplatser konsument opinionsbildning. Webbplatser som Consumer Reports är neutrala och ge den bästa informationen om tillförlitlighet och funktion i bilen. Det finns online-bloggar skrivna av människor som redan äger en Dodge Challenger. Läsa dem kommer att ge dig en inblick i ägarens belåtenhet med bilen. Du kommer också att kunna hitta närmaste Dodge återförsäljare i ditt område.
P Det finns regionala bil klubbar för ägare muskel bil. Delta i en bil show och chatta med en Challenger ägare som kommer att släppa in dig på för-och nackdelar med att äga den här bilen. Prata med en mängd olika bilägare att få den verkliga scoop på bilen.
5

Besök fler än en återförsäljare för att hitta den bästa lösningen, speciellt om du väljer att handla i ett fordon för Challenger . Förhandla om priset innan du stänger affären på din nya Dodge Challenger. Genom att besöka Dodge hemsida innan stänga affären, kommer du lära dig om några incitament eller specialerbjudanden Dodge företaget kan vara igång. Ska du be återförsäljaren om eventuella incitament som kan vara tillgängliga för nya bilköpare.
6

Köp din bil i slutet av året. Återförsäljare är mer motiverade att minska sina lager av gamla modeller innan föra ut de nya modellerna. Besök online-rådgivning platser för rekommendationer om den bästa tiden att handla i en gammal bil på en ny, det bästa sättet att finansiera din nya Dodge Challenger och andra bil-köpa strategier.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76711.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.