Hur man hyra en Auto i New York

Medan kollektivtrafiken används flitigt i New York, kan du komma runt med bil, om du föredrar. Istället för att köpa en bil i New York, kan du hyra den. För att hyra en bil i New York eller någon annan stad i USA, måste du ha en top-tier kreditvärdighet. Enligt The Credit Scoring Site, är en top-tier kreditvärdighet en kredit värdering av 720 eller högre. Leasing en bil i New York City är inte annorlunda från att hyra i en annan stad. Instruktioner
1

få fakturan priset för den bil du vill hyra med hjälp av CarsDirect webbplats (se Resurs). Ange i märke, modell och årsmodell på bilen för att se MSRP och fakturan priset. Du måste också ange i din New York postnummer för ett korrekt pris.
2

Använd Edmunds webbplats (se Resurs) för att kontrollera eventuella rabatter eller incitament på fordonet du vill hyra. Kontrollera att du anger i din New York postnummer eftersom incitament och rabatter varierar beroende på region.
3

Subtrahera eventuella rabatter eller incitament från fakturan priset. Detta ger dig det pris som du kan börja din förhandlar för fordonet, vilket rekommenderas av NYC avdelning för konsumentfrågor. Undvik att förhandla om månadsbetalning och fokus på kostnaden för fordonet.
4

Diskutera med bilhandlare mängden miles du behöver tilldelas för varje år av hyresavtalet. Vanligtvis kommer en bil leasing i New York City med 10.000 miles för varje år, men du kan betala extra och få upp till 15.000 miles per år.
5

Läs igenom hyreskontraktet noga innan du skriver. Enligt NYC avdelning för konsumentfrågor, är det vanligt att en bilhandlare tack på back-end avgifter som ökar din totala leasingkostnaden. Var uppmärksam på det årliga körsträcka beloppet, och kostnaden för att gå över körsträcka och för slitage, och se till att en "förköpsrätt" ingår i hyresavtalet. Det innebär att du får chansen att köpa bilen i slutet av hyresperioden. Se alla nummer listas korrekt i hyresavtalet och att inga fält lämnas tomma. När du registrerar hyresavtalet, omedelbart be om en kopia av det och lämna inte tills du får det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76818.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.