Hur Jämför Kompakt Pickup

Presumtiva köpare av kompakta pickup lastbilar bör överväga ett antal saker när man jämför en kompakt pickup mot en annan. Jämför deras kraft och prestanda, inklusive bränsle ekonomi och begränsar belastning; sina konfigurationer cab, innermått och bekvämligheter, och deras yttre storlek och stil. De tre stora inhemska kompakta pickuper --- Ford Ranger, Chevrolet /GMC Colorado /Canyon och Dodge Dakota --- skiljer mycket i storlek, motor erbjudanden och alternativ hytt. Storlek

2010 Dodge Dakota är långt större än sina konkurrenter med sin 131,3-tums hjulbas och 192,4-tums längd. Däremot sitter Ford Ranger på en 111,5-tums hjulbas och är 189,4 inches lång. Colorado och Canyon delar samma 111,3-tums hjulbas och 192,4-tums längd.
Style

2010 Ranger är den enda kompakt pickup som inte erbjuder en fyradörrars hytt modell. Fords hytt urvalet är begränsat till regelbunden och utökad hytter. Den Canyon /Colorado och Dakota erbjuder regelbundna, utökad och fyrdörrars manskapshytter.
Motorer

Basen motor för 2010 Ford Ranger är en 143 -hästkrafter, 2,3-liters rak fyrcylindrig. Colorado och Canyon bas motorn är en 2,9-liters rak fyrcylindrig att musters 185 hästkrafter. Den Dakota bas motorn är en 3,7-liters V6 som ger 210 hästkrafter.
Bränsleeffektivitet

Genom att ha den minsta motorn, värderar Ranger en EPA-uppskattade 22 miles per gallon i stadskörning och 27 mpg på landsväg. Den Canyon och Colorado tjänade EPA betyg bränsleekonomi 18 mpg stad och 24 motorväg, medan Dakota, med sin V6, rankad en EPA uppskattningsvis 15/20 Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76694.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.