Hur har jag en återförsäljare Hitta en bil från en annan återförsäljare?

Om en återförsäljare inte har en bil som du vill, kan du fråga om de kan göra en "dealer lokalisera," eller köpa fordonet från en annan återförsäljare till sälja till dig. Det är vanligt med nya bilhandlare, och alternativet är vanligtvis erbjuds till köparen om återförsäljaren locate är möjlig. Det är mycket ovanligt att en återförsäljare kan hitta en begagnad bil från en annan återförsäljare - trots stora auto grupper kan ha möjlighet att åstadkomma detta. Hitta den bil du vill ha och arbeta med en återförsäljare som du föredrar. Instruktioner
1

Vet bilen du vill köpa och var man kan köpa den. Forskning fordonet på tillverkarens hemsida. Om det är ett fordon som du är intresserad av, använda tillverkarens webbplats verktyg för att bygga en virtuell modell, väljer dina alternativ, paket och färgkombinationer.
2

Ta en utskrift av den virtuella modellen till återförsäljare. Om du redan vet vilken bil du vill, bara besöka återförsäljaravtalet medan det är öppet eller ring för att boka tid. Provköra bilen innan man beslutar om återförsäljaren lokalisera.
3

Fråga representant att hitta en bil att köra som är så nära den som du vill köpa, och visa henne utskriften. Har alla funktioner förklarat för dig innan provkörning och fråga vad skillnaderna är mellan den bil du vill ha och bilen du kör. Kör bilen och se till att det är till din belåtenhet.
4

Fråga återförsäljaren representant om han kan få den bil du vill ha. Du kan få reda på att man kommer in från fabriken inom en snar framtid. Om ombudet försäkrar dig att han kan få fordonet, fortsätt med pappersarbete. Det är viktigt att du diskuterar din tidsram innan de accepterar något sedan en återförsäljare lokalisera kan ta veckor, om inte ett par dagar.
5

Fråga återförsäljaren representant om avstånd. Fråga henne hur långt hon kommer att gå att få den placerad fordonet. Inspektera körsträcka på vägmätaren, som någon förmodligen hade att driva för att få det. Ta reda på hur många miles är redan på fordonet. Någon från återförsäljaren kommer att behöva ringa. Låt företrädaren vet att du är redo att göra affären och kommer att lämna en deposition tills fordonet anländer.
6

Ge en insättning till återförsäljaren. För en hitta, är detta belopp vanligtvis i tusental. Tänk på att återförsäljaren kommer troligtvis att byta en av sina egna bilar ut eller betala direkt - återförsäljaren kostnaden -. Eftersom du tänker köpa bilen
7

Vänta på din bil att komma fram. När fordonet har plockat upp, kommer din representant boka en tid för dig att komma in för att se fordonet och genomföra all nödvändig lån eller Department of Motor Vehicles pappersarbete.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76668.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.