Så att köpa en ny bil i Indien

Du är i Indien och är redo att köpa en ny bil. Processen kan verka överväldigande om du är osäker på processen. De flesta nya bilar i Indien kommer att specialisera sig på en särskild biltillverkare. Instruktioner
1

Ställ en budget, inklusive hur mycket av en handpenning du kommer att kunna lägga ner. Sedan väljer du vilken typ av bil som bäst passar dina behov och budget. Du kan räkna med att betala någonstans från två lakhs (ca $ 4500 i september 2010) för en mindre bil till så mycket som 50 lakhs (ca $ 110.000) för en lyxbil.
2

Välj din bil och uppgraderingar. Majoriteten av bilhandlare i Indien kräver inte ett möte. Återförsäljarna kommer oftast ha en grundläggande utbud av bilar tillgängliga för provkörning endast. Efter att du har gjort ditt val av bil att köpa, välja alternativ och uppgraderingar. Till exempel, om du vill uppgradera ditt tyg urval från tyg till läder, kommer återförsäljaravtalet representant justera ordningen och pris.
3

Ordna din finansiering. De flesta återförsäljare kommer att tillhandahålla finansiering alternativ för dig. Du legitimera pappersarbete, bevis på pågående anställning och bevis om uppehållstillstånd.
4

dokument undertecknar inköp och sedan vänta på leverans. Detta kan ta upp till en månad, men är vanligen cirka 10 dagar. Du kan avtala att få det fört direkt till återförsäljare eller till ditt hem. Vid leverans, provköra den och besiktiga fordonet för att se till att det är exakt vad du har beställt.

Din bil kommer att anlända med blommor och band över den för att fira ditt nya inköp. Återförsäljaravtalet anställda kommer att ordna en "Pooja" eller bön välsignelse för ditt fordon för att alltid vara säker. Detta är en valfri, men vanligt förekommande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76731.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.