Så här importerar en begagnad Toyota Fortuna 4X4 till Storbritannien

På grund av fluktuationer i valutakurser samt skillnader i prissättningen, importerar en bil i Storbritannien har blivit allt vanligare att personer som söker en bättre affär när man köper en bil . Importera en Toyota Fortuna i Förenade kungariket är inte annorlunda än att importera de flesta fordon. Försiktighet bör iakttas, men när efter brittiska regeringens föreskrifter om import av fordon. Genom att följa godkännandeprocessen samt iakttagande av tullbestämmelser kommer att se till att din bil kommer att importeras till Förenade kungariket utan problem. Instruktioner
1

följa de vägstandard som verkställs i Förenade kungariket. Fordon i Storbritannien drivs på vänster sida av vägen. Därför är ratten på höger sida av bilen. Vänsterstyrda fordon är lagliga, men kräver ett intyg som administreras av Vehicle Certification Agency (VCA) som visar att ändringar har gjorts på fordonet (t.ex. konvertering metriska hastighetsmätare) som gör den lämplig för brittiska vägar.

2

erhålla tjänster av ett rederi, om du inte tänker köra bilen till Förenade kungariket. Många rederier specialiserade på transport av bilar och kommer att vara kunnig om transport, säkerhet och trygghet. Din bil kommer ofta levereras som en del av en större sändning.
3

Betala tullen på ditt fordon. De formulär som du fyller ut och hur mycket skatt som du måste betala beror på ursprungsland och syftet med ditt fordon. Kontakta HM Revenue & Customs för råd om importtull som skall betalas.
4

Registrera din bil med Driver and Vehicle Licensing Agency (DVLA). Du måste ge DVLAEN med blankett V55 /5, ditt körkort plus ytterligare identitetsbevis, t.ex. pass. DVLA kommer att utfärda ett registreringsbevis och registreringsskyltar för din nyligen importerat fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76700.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.