Hur hitta nya bil recensioner på Edmunds.com

Om du är i marknaden för en ny bil, är ett bra ställe att börja göra lite forskning Edmunds.com. Denna webbplats ger olika recensioner på nya bilar, inklusive tester fordon väg, bil reseguider köpa, videor och mycket mer. Deras slogan är "Edmunds.com - där smarta bilköpare börjar." Om du vill komma igång på Edmunds, följ dessa enkla steg: Saker du behöver
Internet
Show Mer Instruktioner
1

Gå till Edmunds.com webbplatsen och klicka på "bilrecensioner" fliken längst upp på hemsidan.
2

Välj " Sök alla "i antingen Vehicle Översikten kategori eller de tester Road kategorin, beroende på vilken typ av översyn du söker efter.
3

Välj tillverkaren av den typ av bil du vill vill köpa. Sedan välja den modell av bilen som du är intresserad av att köpa.
4

Läs igenom översikten information som Edmunds.com erbjuder på fordonet om du har valt Vehicle översikt. För en grundlig genomgång, dra nytta av de många länkar som Edmunds erbjuder för ännu mer information om bilen.
5

Välj ett specifikt test om du har valt provkörningar och läsa informationen. Sedan gå tillbaka och välja andra tester för att få så mycket information från så många provkörningar som möjligt.
6

Upprepa processen med andra tillverkare och modeller om du är intresserad av att granska mer än en bil.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76274.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.