Hur du köper en lastbil Nedan Factory Faktura

Som en ny lastbil köpare, är du ute efter det bästa möjliga priset. Lastbilen återförsäljare vill göra så mycket vinst som han kan, men också vill se till att han får försäljningen och flyttar en annan enhet utanför sin lott. Viss tidigare forskning och skarpa förhandlingar taktik kan tillåta dig att köra hem en ny lastbil som kostar mindre än fabriken faktura. Instruktioner
1

Gå till generalagenten där du vill köpa bilen och hitta den lastbil du vill. Skriv ner det föreslagna priset, eller MSRP, och alla alternativ och priser alternativet. Om du inte vill prata med en säljare, gå när generalagenten är stängd. Om du går under kontorstid, be säljaren hur länge lastbilen har varit i återförsäljarens lager. Fastnar inte runt för att förhandla om priset på denna tid.
2

Använd någon av fordonets information och webbplatser prissättning, såsom Kelley Blue Book (www.kbb.com) för att leta upp den faktura prissättning information om lastbilen du vill. Du vill vara så noggrann som möjligt när du väljer alternativen för lastbilen att få den mest exakta fakturan pris.
3

Gå till lastbilstillverkaren hemsida och hitta den aktuella incitament erbjuds på truck modell du vill ha. Din letar efter kontanter rabatten eller cash-utsläppsrätter nummer för din lastbil modell. Tillverkarens hemsida är den bästa källan eftersom många erbjudanden är specifika för vissa stater eller ens koder ZIP. När du har dina pengar-utsläppsrätter tal, subtrahera dem från fakturan kostnaden för din lastbil. Detta borde vara ganska nära till nettokostnaden för lastbil till återförsäljaren.
4

Gå till generalagenten för att förhandla fram det bästa priset på lastbilen. Om fakturan kostnaden är $ 30.000 och det finns en kontant ersättning på $ 2000 kan du enkelt köpa trucken för $ 29.000, som är tekniskt under fakturabeloppet men lämnar återförsäljare med en $ 1,000 vinst. Det är den enkla vägen ut. Du vill återförsäljaren att sälja dig lastbilen till ett pris under sitt anskaffningsvärde minskat rabatterna. I detta fall bör din pris vara under $ 28.000. Under prisförhandlingar
5

, hålla ditt erbjudande pris under din beräkning av återförsäljarens netto faktura kostnad. Den säljare eller säljchef bör fortsätta att göra disk erbjudande närmare ditt erbjudande. Om dealern får sitt pris nedåt nära nätet faktura kostnad och kommer inte gå lägre, är det dags att spela kyckling. Lämna återförsäljaravtalet och berätta försäljaren att ringa dig när de är redo att acceptera ett lägre pris. Om det vid denna tidpunkt återförsäljaren medger att ditt pris, ta erbjudandet och köpa din nya lastbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76552.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.