Hur vet jag om Citroen C4 Picasso är rätt för dig

Med sin stilrena design och mångsidiga funktioner, är den Citroen C4 Picasso en bestämd blickfång. Ta reda på om detta Multi Purpose Vehicle är rätt för dina behov. Saker du behöver
Citroen C4 Picasso
Körkort
Visa fler instruktioner
1

överväga om bilen uppfyller dina passagerarnas krav. Citroen C4 Picasso har 5 rymliga individuella säten.
2

Tänk om du vill ha en bil med en luftig, ljusa inredning. Citroen C4 Picasso enorma laminerad vindruta och valfria glastaket gör körningen denna bil ett panorama upplevelse. På soliga dagar kan du rita solskyddet. Andra funktioner inkluderar en fyra-zons klimatanläggning och regn sensing vindrutetorkare.
3

Tänk om du vill ha en stilren bil interiör med gott om lagringsutrymme. C4 Picasso instrumentbräda har en central LCD-display med en monterad hastighetsmätare och förvaringslådor. Ratten är en rörlig kant runt ett fast nav som håller många av bilens reglage. Det finns förtrampas förvaringsskåp i den andra raden.
4

Tänk om du vill att din natt-tid enheten att vara i väl upplysta atmosfär också. C4 Picasso har cirka 30 skickligt belägna stuga lampor, blinkande dubbelklicka Chevron fram indikatorer och höga, sicksack LED bakljusen.
5

Tänk om du vill ha en bil med bra säkerhetsfunktioner. C4 Picasso har en speciell förstärkt exteriör med främre och bakre slagdämpare. Alla säten har tre bälten punkts. Varningsindikatorer varna dig spände säkerhetsbälten vid körning, och de elektriskt fällbara speglar inkluderar ett barn klocka spegel för att hålla ett öga på vad som händer i baksätet. Du har bakre parkering sensorer för att hjälpa dig att förhandla den svåraste parkering och en automatisk parkeringsbroms. Det finns korgsida skyddande lister, två sidokrockkuddar, två krockgardiner och två främre krockkuddar. Föraren krockkudden i rätt vinkel för att skydda förarens knän och smalbenen.
6

Tänk om du vill ha en bil med några väl genomtänkta säkerhetsfunktioner för att avskräcka bilstölder och inbrott. C4 Picasso har flera anti-stöld funktioner som inkluderar elektronisk central kontroller för att öppna och låsa dörrar, automatiska dörrar och bagageluckan låser sig medan du kör, en avlägsen Startspärrsystem och sabotage larm.
7

Tänk om du vill ha en miljövänlig bil som ger en mjuk gång. C4 Picasso har en sexväxlad halvautomatisk växellåda som fungerar väl i både manuella och automatiska lägen och självnivellerande pneumatisk fjäder i bakvagnen. Styrkontroll är lätt. Den bensin och diesel alternativ motor är bränslesparande och har låga CO2-utsläpp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76281.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.