Florida nybilsförsäljningen Lagar

I Florida, måste du ha licens för att sälja nya bilar. Den statliga myndighet som utfärdar återförsäljare licenser är Institutionen för Highway Safety och motorfordon. Dessutom har flera andra statliga myndigheter utfärdar vägledning till konsumenter om lagar som skyddar Floridians. Delstatsparlamentet har antagit lagar som fordon återförsäljarna måste uppfylla för att skydda bilköpare. Licens

Enligt Florida lag är den som säljer eller visar till salu tre eller fler fordon under en 12-månadersperiod antas vara en bilhandlare, vilket kräver en återförsäljare licens från staten. För att få en licens, har en återförsäljares försäljning webbplats som ska godkännas av staten, och han måste lämna in en ansökan tillsammans med $ 300 avgift. Addera citron lag

Florida Lagen kräver att auto återförsäljare informera sina kunder om citron lag. Staten skriver ett häfte som bilhandlare är skyldiga att ge till nya bilköpare berätta om lagen. I grund och botten tillåter citron lag konsumenterna att ta en bilhandlare i ett skiljeförfarande om deras nya bil har reparerats tre eller flera gånger för samma fel eller om fordonet har varit ur drift i minst 15 dagar på grund av en eller flera defekter under de två åren efter köpet. Konsumenter som är framgångsrika i skiljedom kan få bidrag eller fordon ersättare.
License Suspension

Florida lag säger att en återförsäljare licens kan dras in eller återkallas om återförsäljare har inlett ett mönster av fel eller ljugit på sin ansökan.
License Plate Rapportering

Under 2009 passerade Floridalegislaturen en lag som kräver återförsäljare att omedelbart elektroniskt rapportera till Institutionen för Highway Safety och motorfordon överföring av ett fordons registreringsskylt från en bil till en annan. Detta gjordes för att hjälpa brottsbekämpande organ har omedelbar tillgång till motorfordon överföra information. En återförsäljare som inte har tillgång till det elektroniska rapporteringssystemet krävs för att gå till en skatteindrivare kontor för att få överföringen görs innan tillåter kunden att köra fordonet utanför partiet. Om kunden inte har en platta av metall licens att överföra, måste dealern utfärda en tillfällig registreringsskylt eller besöka tullindrivare kontor för att köpa metallplattan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76631.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.