Hur mycket över faktura ska du betala för en bil?

Hur mycket pengar du betalar för en ny bil är en något godtycklig antal eftersom den bygger delvis på faktorer som inte går att kvantifiera, såsom efterfrågan. Lär dig hela bilden av hur bilförsäljningen arbeta för att komma fram till ett rimligt pris. Sammanfattningsvis bör du betala vad bilen är värd och förstår att återförsäljaren kommer och bör göra en vinst. Vad är en faktura pris?

Fakturan priset är i princip vad dealern betalar för en bil. En återförsäljare har att köpa bilar från tillverkaren och fakturan priset är hur mycket generalagenten betalar. Men handlaren får betala incitament eller holdbacks när en återförsäljare säljer en bil. En holdback är en liten andel av fakturan, eller MSRP (tillverkarens föreslagna priset), priset tillverkaren anser att bilen ska och kan sälja för. Addera få den bästa överenskommelsen

Varje bilhandlare och alla bilköpare är annorlunda. Forskning på bilmarknaden för att se hur varm en bil är att bestämma efterfrågan. Också ägna stor uppmärksamhet åt andrahandsvärde på din bil och finansiering. Ofta bilhandlare gör upp en hel del av vad de kan förlora på en bils pris genom att ge mindre pengar för ett inbyte eller genom att få pengar från återförsäljare finansiering. Ibland återförsäljarna också kommer att säga att de måste lägga in extra kostnader över fakturan, såsom pappersarbete, avgifter transportkostnader och andra avgifter. Återförsäljare debiteras en expeditionsavgift, men du bör inte betala mer än vad de betalar. Du bör inte heller få ut leverans avgifter destination. Återförsäljare gör också pengar genom att sälja utökade garantier och gap täckning. Återförsäljaren kommer bara sälja en bil där han kan tjäna pengar, medan köparen mål är att hitta ett rimligt pris någonstans mellan fakturan pris och MSRP. I slutändan ska du bara betala vad du är bekväm att betala.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76576.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.