Hur jämföra nya låga miltal Autos

När det blir dags att köpa en ny bil, säger traditionella tänkandet att du har två alternativ: begagnade eller nya. Många köpare inser inte att det finns vissa fordon som visserligen inte är helt nytt, inte nödvändigtvis är mycket används. Återförsäljare visa upp dessa fordon i montrar eller som reklamartiklar sedan sälja dem när kampanjen avslutas. Stegen för att jämföra nya, låg körsträcka fordon liknar stegen för att köpa en begagnad bil. Instruktioner
1

Skapa en lista med liknande fordon från olika tillverkare. Det finns flera kategorier av bil: sedan, pickup, sport-utility fordon, crossover, etc. Bestäm vilken kategori du ska shoppa i och skriva ner tre eller fyra av dina favorit fordon i denna kategori
2 <. p> Kontakta lokala återförsäljare och använda listan för att hitta några låg körsträcka fordon som kan vara tillgängliga på tomten. Helst ska du sluta här sökningen med två eller tre alternativ.
3

Besök återförsäljaravtalet och undersöka varje fordon. Skriv ner några anmärkningsvärda funktioner i fordonet kan ha. Till exempel kan vissa fordon har avancerade funktioner som i-bil dvd-enheter eller avancerad temperaturkontroll. Eftersom dessa fordon inte är exakt "nya", kan du ofta göra ett lägre pris på en bil laddad med funktioner. Provköra varje bil och hålla ett öga på acceleration, hantering, och skallror eller gnisslar.
4

Notera den totala kostnaden för varje fordon. Kom ihåg att ta hänsyn till skatt, titel och licensavgifter.
5

Begränsa dina alternativ ner till de två bilar som verkar bära de bästa funktionerna till bästa pris. Begära en rapport fordon historia för varje av dessa fordon för att se vägmätaren är korrekt och bilen har aldrig varit skadad.
6

Använd din lista över detaljer, kombinerat med fordonet historia rapport, att göra en beslut om vilka låg körsträcka fordon kommer bäst passar dina behov och budget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76893.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.