Vad är återförsäljare Incentive?

Dealer incitament pengar ges till en återförsäljare för att hjälpa nära bilförsäljning. Återförsäljare incitament kan hjälpa köpare spara tusentals dollar när du handlar för ett fordon. Dock bör stimulansåtgärder dras först efter att förhandla fram ett pris nära faktura. Kundkrediteringar

kundkrediteringar är incitament överförs från tillverkaren till kunden via generalagenten. I stället för rabatter, erbjuder låg eller ingen ränta finansiering ibland är en funktion.
Återförsäljare Cash

återförsäljare kontanter är pengar ges till återförsäljare vid försäljning av ett fordon . Dealer kontanter kan föras vidare till kunden för att sänka försäljningspriset, eller det kan innehas av generalagenten för att öka vinsten.
Holdback

holdback är ett belopp som betalas av tillverkaren till ett återförsäljaravtal för att kompensera normala kostnader för att göra affärer, såsom löner och byggnadsunderhåll.
resultatbonus

Tillverkare ibland erbjuda resultatbonus om återförsäljare säljer tillräckligt fordon i en viss månad eller kvartal. Att köpa i slutet av en månad kan göra det lättare att spara på en bil om det hjälper återförsäljaravtalet bli berättigade till en stor bonus.
Expert Insight

återförsäljare incitament varierar vilt. Importera tillverkare tona kundkrediteringar, utan istället valt att passera incitament direkt till generalagenten. Den enda universellt erbjuds incitament är holdback, vilket kan motsvara ett belopp mellan 3 och 5 procent av återförsäljaravtalet kostnad på ett fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76549.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.