Hur du köper en Hummer

Under de senaste åren har GM: s Hummer blivit en symbol för amerikanska värden av bil seghet och lyx. Människor som har investerat i den massiva Hummer har antingen sjunkit djupt förälskad eller utvecklat en passionerad hat för militären-inspirerade lastbil. Av denna anledning är det viktigt att följa några steg som du köper en Hummer. Instruktioner
1

Tänk på vad du tänker använda den Hummer för och, framför allt, om du vill använda den för dagligt bruk. Din huvudsakliga faktorn i detta avseende är den Hummer gas körsträcka, som i genomsnitt en dålig 12 MPG. Som gaspriserna går upp, ska du beräkna din dagliga körsträcka mot kostnaden för gas för att se hur mycket de Hummer kostar att verka på en daglig basis.
2

Tänk på storleken av Hummer, vilket är så bred som många bilar är lång. Detta innebär att du måste tänka på de genomsnittliga körförhållanden för den plats du bor i samt den plats som du ska parkera din Hummer. (Till exempel, lönar det sig att mäta ditt garage innan du går till Hummer återförsäljaravtal.) Addera 3

Vet vad Hummer är bra för, som huvudsakligen navigerar mycket svår terräng. Om du tänker att den enorma Hummer är ett bra köp för dina bogseringsändamål du bör tänka om, eftersom de största Hummers bogsera endast upp till 7.000 pounds (långt under övriga bilar i samma viktklass) medan de mindre, lättare Hummers toppen ut på £ 4500., lättare än de flesta små fiskebåtar.
4

Köp en automatisk Hummer såvida du inte specifikt behöver en manuell växellåda eftersom manuella versioner av nära-monstertruck har mycket dåliga andrahandsvärdet. Om du inte tror att du ska sälja din Hummer då manuell växellåda kan ge dig lite mer subtil kontroll över fordonet.
5

Var medveten om att storleken på den större, tidigare Hummers gör service dem svårt i vissa situationer. Även allmänna tjänster såsom oljebyten är ganska lätt, kanske saker som kräver att lyfta Hummer kräver en specialiserad butik. Däck byte och balansering är ett bra exempel på detta, så se till att det finns en kvalificerad däckverkstad i ditt område innan du köper en Hummer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76294.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.