Så att köpa en ny bil efter din bil är totalt

Om din bil har nyligen fastställt en total förlust, kan du börja shoppa för en ny. Innan shopping, bekräftar payoff lånebeloppet eller den tid då du kan räkna med att få din check. Överväganden
p Om din bil har totalt, måste du ta reda på nästa steg för fordon payoff, eller när du kan förvänta dig en check för din förlust om du planerar att använda det för pengarna ner . Om du fortfarande har ett utestående lån, kommer det att bli svårt att få ett preapproval tills lånet visas som betalas på din kredit rapport. Be om en avsiktsförklaring från försäkringsbolaget, som anger det belopp som skall betalas ut och till vem. Eller ta reda på när du har pengar att sätta mot ett nytt köp för att planera din shopping och inköp tid.
Varning
p Om du hade ett lån på din bil och det värde som fastställs av ditt försäkringsbolag var mindre än banken payoff belopp, kan du uppleva svårigheter stänger din gamla lån. Du är ansvarig för att betala skillnaden i värde till din långivare. Tills skillnaden betalas ut, kan du finna det svårt att finansiera ett annat fordon.
Tidsplan

Om försäkringen kontrollen för en uppgick bil kommer direkt till dig, tar processen i allmänhet två veckor. Ditt försäkringsbolag kan kräva att du underteckna och skicka tillbaka pappersarbete. Vissa försäkringsbolag sätta elektroniskt pengarna till ditt bankkonto. Det kan ta månader innan ett lån betalas ut av försäkringsbolaget. Bankerna har sina egna rutiner och avdelningar, vilket gör lånet payoff-processen en lång en. Ring ofta för att säkerställa att ditt konto sköts så snabbt som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76660.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.