Råd om hyra en bil

Nya bilköpare besöker marknaden kan frestas av den till synes låga kostnader för leasing, och många förare utnyttjar leasing erbjudanden att komma in i bilen av sina drömmar. Leasing är inte en bra passform för alla, dock, och vissa förare får finna sig beklaga den dag de undertecknade hyresavtalet pappersarbete. Men vissa kan dra nytta av en bil leasingavtal om de håller några viktiga överväganden i åtanke. Välj rätt bil


På många sätt, hyra en bil liknar finansiera en ny bil: Hyresavtalet Kostnaden är indelad i lämpliga månatliga betalningar, och köparen är skyldig att upprätthålla full täckning försäkring på fordonet, så länge som det är under leasing. Till skillnad från ett finansierat köp, dock kan en hyrd bil inte säljas eller handlas om föraren börjar längta efter ett nytt fordon. Även om vissa finansiella företag erbjuder en kort "hyresavtal förlåtelse" period, måste de flesta förare av hyrda fordon fastnar med sina bilar tills hyresavtalet löper ut. (Beroende på villkoren i hyresavtalet, kan föraren ha möjlighet att överlåta hyresavtalet till annan förare, även om denna process är ofta komplicerat och innebär många dyra övergångssummor.)
Var försiktig med Begränsningar

Leasing en bil är annorlunda än att köpa en bil, eftersom ägandet av fordonet behållas av tillverkaren. Eftersom den person som hyr bilen faktiskt inte äger bilen, kan tillverkaren sätta några begränsningar för hur, när och hur mycket fordonet får användas. Trafikarbetet är ofta begränsad i leasingavtal, med förare begränsade till cirka 12.000 till 15, 000 miles per år, som leasetagare kommer att kunna sälja tillbaka bilen till ett högre pris om den har låg körsträcka. Valfritt antal restriktioner kan placeras i ett hyresavtal, vissa leasingavtal förbjuda rökning i bilen och drift av fordonet med minderåriga. Dessutom har de flesta leasingavtal kräver heltäckande försäkringsskydd, och vissa kräver att skulden hållas vid belopp högre än de statliga minimum.
Beräkna leasingavgifter

Kostnaden för ett hyresavtal tar i en myriad av olika faktorer, inklusive kostnaden för bilen, det förväntade värdet vid slutet av leasing, underhåll och ett antal andra punkter som är specifika för fordonets märke och modell. Eftersom betalningen beräkningarna kan vara lite förvirrande, bör bil shoppare överväga att använda en online-estimator leasingbetalning innan du går till generalagenten. Smarta shoppare kan också ringa säljavdelningen flera återförsäljare att jämföra leasingavgifter uppskattningar, ju fler uppskattningar erhålls, desto mer exakta förväntningar. Med en idé om den sannolika belopp att betala, kan shoppare köpa mer självsäkert och enkelt identifiera potentiellt dåliga affärer. Tänk också på att priset på bilen är förhandlingsbart, och leasingavgifter bör baseras på den lägsta förhandlade försäljningspriset. Addera recension Lease Pappersarbete

Efter förhandlingar om ett försäljningspris och hyresavtal, återförsäljaravtalet kräver undertecknande av papper för att inleda hyresavtalet. Alla papper som kräver en underskrift skall granskas noggrant innan du skriver för att säkerställa att all information är korrekt. Välrenommerade återförsäljare bör omfatta alla förhandlade alternativ och det slutliga priset, även om vissa mindre nogräknade återförsäljare kan försöka smyga in dolda avgifter, längre löptider leasing, tillsätts restriktioner, och ett antal andra överraskningar som kan göra hyresavtalet upplevelsen mindre behaglig för köparen. Endast underteckna hyresavtalet pappersarbete efter att ha kontrollerat att alla förhandlade poster är korrekta och inga oväntade avgifter eller kostnader har inkluderats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76411.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.