Hur man fixar en Ford Truck

Den första Ford lastbilen tillverkades 1905, och över hundra år senare, fortsätter det amerikanska bilföretaget att tillverka och sälja lastbilar runt om i världen. År 1948 introducerade Ford sin F-seriens lastbilar, som tog fart i popularitet och etablerade företagets framträdande som en tillverkare av lastbilar. Om du vill hålla din Ford lastbil som kör, är det bra att känna till felsökning och reparation metoder. Om din lastbil är trasig, det finns ett antal sätt att gå om fastställande av det. Instruktioner
1

diagnostisera möjliga motorproblem med en vakuummätare (ungefär $ 15 detaljhandeln kostnad och med 2011). Fäst mätaren när bilen är varm. Anslut den direkt till insugningsröret. Mätaren ger avläsningar i termer av inches av kvicksilver och mäts i enheter som kallas "Hg." Det bör mäta 15 och 20 i Hg på tomgång och upp till 21 Hg när motorn når 2000 varv per minut.
2

Snabbstarta ett dött batteri. Med hjälp av en kör bil med ett bra batteri, koppla två fordon med startkablar. Anslut en röd (positiv) klämman till pluspolen på det urladdade batteriet, anslut den andra röda klämman till den positiva polen på bra batteri, och anslut den svarta klämman till den negativa polen på bra batteri. Vänta en minut, slå på tändningen av den döda bilen, och låt batteriet ladda upp. Ta bort kablarna försiktigt i omvänd ordning.
3

Lösa ett dåligt problem gas körsträcka med din Ford lastbil. Kör med bakluckan upp, lätta på gasen när det är möjligt, och, för gamla Ford lastbilar, avstå från att värma upp bilen under kalla dagar i mer än två minuter. Dessutom kan du installera eftermarknaden prestanda delar såsom ett K & N luftfilter, eftermarknaden avgassystem, och en uppgraderad elektrisk fläkt.
4

Lösa motorn inkörningsproblem. För att starta en Ford lastbil (eller något fordon), måste följande villkor vara uppfyllda: startmotorn dras igång måste batteriet ha en laddning, är det bränsle och luftblandningen korrekt balanserad, det finns en tillräckligt stark gnista för att antända blandningen, motorns ventiler öppnar och stänger i rätt tid, och cylindrarna har tillräcklig kompression. Om startmotorn inte vev, ladda batteriet eller byt ut startmotorn. Om det vevar men bilen startar inte, kan bränslet elektronik eller tändstift behöver bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76952.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.