Hur man undviker en Repa av din bil

Är du rädd att din bil kommer att falla offer för en utmätning ? Det är möjligt att förhandla fram en plan som gör att du kan hålla din bil om du arbetar med din långivare . Instruktioner
1

Det första steget för att stoppa en bil repa är att göra en plan och arbeta med din bil finansbolag . Du bör ha någon form av medel för att skicka dem att visa att du är seriös . Berätta din situation ärligt och be om termer du har råd . Du måste hitta en överenskommelse för att hindra dem från att komma till repa din bil .
2 p Om de håller på telefonen till en plan se till att de skickar den till dig i skrift . Du vill ha hårda juridiskt bevis på att du uppfyller villkoren i avtalet . Se till att hålla dig uppdaterad om avtalet eller möjligheten av en bil reporäntan kommer att uppstå igen .
3 p Om bilföretaget inte kommer att arbeta med dig försöker ge tillbaka bilen på bästa villkor som möjligt . Om det finns något sätt för dig att träna avtalet så att du kan sälja bilen själv kan det vara ett bra alternativ . Det viktigaste är att lösa situationen och få bort all stress .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76363.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.