Ford Escape Hybrid karossutformningar

Ford Escape Hybrid kom i två grundläggande karossutformningar under 2011 och 2010 . De två utföranden är basmodellen och Limited . Den grundläggande utformningen av både trimspacklingar är 4 -dörrars Sport Utility Vehicle . Medan liknande , de två modellerna har subtila yttre skillnader . Grundläggande Body Style

Både Limited och basmodellen finns bara med fyra dörrar och komma med vanliga takräcken . Den delar också en gemensam fälgstorlek , 16 tum .
Basmodell

Ford Escape Hybrid Base modell levereras med de övre och nedre grill målade i samma färg som resten av kroppen . Strålkastarna är automatiskt som standard . Fälgarna är 16 - tums aluminium . Det har också dimstrålkastare standard .
Limited

Limited modellen Ford Escape Hybrid lägger till några exteriöra tillval som basmodellen inte gör det . De biverkningar backspeglar och dörrhandtag är målade i samma färg som resten av kroppen . De övre och nedre grill uppgraderas från målade till en glänsande krom . Det lägger reglar till takräcket . Den slutliga Förutom Limited modellen är backkameran .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76666.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.