Vilka incitament och holdbacks Får auto återförsäljare?

Bilhandlare emot olika incitament och förhalningsrättigheter belopp från tillverkarna varje gång de säljer en bil. Dessa belopp är utöver rabatter, som förmedlas från tillverkaren till kunden. Typer

återförsäljare får en holdback, vilket är pengar som ska kompensera de normala kostnaderna för att göra affärer, på varje fordon. Holdback varierar från 2 till 3 procent av återförsäljarens kostnaden för ett fordon, så på en $ 20,000 bil, kommer ett återförsäljaravtal få holdback mellan $ 400 och $ 600.

Dealer kontanter även används för att hjälpa en vinst återförsäljare ökning på en försäljning. Detta belopp är vanligtvis erbjuds på fordon som är i låg efterfrågan och återförsäljare kontanter kan eller inte kan föras vidare till kunden på generalagenten gottfinnande.
Fördelar

återförsäljare incitament och holdbacks tillåter ett återförsäljaravtal för att förbli lönsam på en försäljning, även om de säljer ett fordon på faktura, vilket är ett återförsäljaravtal ungefärliga kostnaden för ett fordon. Detta resulterar i bättre erbjudanden för konsumenterna.
Betydelse

återförsäljare incitament och holdbacks kan hjälpa en tillverkare flytta en större mängd fordon som annars säljer dåligt. Var noga med att fråga en återförsäljare om de har någon återförsäljare kontanter tillgängliga, så att du kan få den bästa möjliga.
Effekter

Vissa tillverkare betona tillverkare till kund incitament, som måste föras vidare till slutkund. Övriga varumärken, främst import-och lyxmärken, betonar återförsäljare incitament. I båda fallen, lämnar den ökande mängden incitament används i transaktioner konsumenter vill ha ännu större rabatter.
Expert Insight

Webbplatser som Edmunds och CarsDirect ge information om aktuella incitament och kan sätta dig i kontakt med lokala återförsäljare. Internet säljchefer är mer benägna att låta dig veta om dealern kassa och holdbacks än en vanlig golv säljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76557.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.