Hur man beräknar nya bilar

Köpa en ny bil är en av de största utgifterna som du gör. En kunnig köpare som har gjort forskning innan förhandlingar om en ny bil är mer benägna att köpa bilen till bästa möjliga pris. Priser för nya bilar har blivit mer enhetlig mellan återförsäljare som sann återförsäljare prissättning har spridits via böcker och Internet. Skaffa den mest korrekt prissättning kräver att du har den exakta modellen och alternativ på bilen du vill pris. Skillnader såsom färg och funktioner kommer att förändra mängden pengar återförsäljaren betalat för bilen. Saker du behöver
webbläsare
Visa fler instruktioner
1

Öppna en webbläsare och navigera till Edmunds.com.
2

Klicka på länken märkt "nya bilar." Välj märke på bilen och sedan modell av bilen till priset.
3

Klicka på länken märkt med kroppen stil och motor-kombinationen.
4

Klicka på knappen märkt "Pris med Options" och sedan kontrollera varje funktion eller förpackning medföljer bilen. Välj färg på bilen från rullgardinsmenyn märkt "Välj färg". Input ditt postnummer i rutan "Ange ditt postnummer" och klicka sedan på knappen "TMV Prissättning Report."

5

Tre kolumner kommer att ingå i prissättningen rapporten "MSRP," "Faktura" och "vad andra betalar." Använd faktura pris som bas priset på fordonet.

6

Lägg en extra $ 250 till $ 500 för återförsäljare avgifter på grundpriset. Dealer avgifter är oftast extra vinst och är ofta förhandlingsbara.
7

Lägg en procent av grundpriset som en allmän riktlinje för kostnaden för fordonet att täcka tag avgifter. Tag avgifter varierar mellan stater och återförsäljare är skyldiga att betala dessa avgifter direkt till delstatsregeringen.
8

Lägg statliga och lokala skatter till den slutliga kostnaden för fordonet. Skatter variera beroende på stat och landsting.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76521.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.