Washington State begagnad bil försäljningen Lagar

I mars 2010 lade Washington extra skydd för begagnade bilköpare. Den köpare som känner till lagarna för begagnade fordon försäljningen har kanten för att få en bra affär. Statens citron lag

federala citron lag var avsedd att omfatta fordon köps nya. Men enligt Washington lag, kan den täcka din bil om det är mindre än två och ett halvt år gammal och fortfarande har en okorrigerbart säkerhet eller mekaniskt problem. Lagen kräver att tillverkaren återköpa eller byta bilen.
Uttryckt och underförstådda garantier
Läs ditt avtal noggrant.

Statliga lagar RCW 62A.2-314 gynnar garantier skriftligen utan verbala garantier som gjorts av återförsäljaren kan också inkluderas om bevisbara. Även en som är försäljning har en underförstådd garanti för säljbarhet. Washington State justitiekansler förklarar att "dealern lovar begagnad bil kommer att passa för vanliga körning ändamål, någorlunda säker, utan större fel och den genomsnittliga kvaliteten på liknande bilar till salu i samma prisklass."


Miltal Act
Tre miljoner odometers rullas tillbaka varje år.

1986 den federala sanningen i Miltal lagen trädde i kraft. Men fortfarande cirka tre miljoner begagnade bilar varje år har förändrat odometers, med ett genomsnitt 30.000 miles rullas tillbaka. Om du misstänker vägmätare bedrägeri, kontakta Washington Department of Motor Vehicles.
Serviceavtal
p Om du har gjort några anspråk på ditt serviceavtal kan du avboka inom de första 10 dagarna och få pengarna tillbaka. Under de första 30 dagarna, kan du avbryta och få en återbetalning mindre $ 25 avbokningsavgift. Efter 30 dagar, skall bidraget proportionellt minus ovanstående avgift. Addera ångerrätt
"No exit" efter att du kör iväg.

När du köper en bil på återförsäljare, har du inte en ångervecka för att ändra dig. När du registrerar och köra bilen iväg, avgå dig dina rättigheter att ändra dig.
Finansiering
p Om finansiering av återförsäljaren är inblandad, måste avtalet vara klart inom fyra arbetsdagar. Om dealern inte kan hitta finansiering enligt villkoren i kontraktet, skall han underrätta köparen affären har fallit igenom. Han måste återbetala insättningen till köparen, plus titel och knapparna på inbyte, om något. Om inbyte såldes redan, får köparen det fulla kontanta värdet av försäljningspriset eller det pris som anges på avtalet, beroende på vilket som är högre.
Betalningar

Ibland kan en återförsäljare kommer att försöka att lägga på andra produkter till försäljning av fordonet, såsom serviceavtal, säkerhetsanordningar, klädsel och behandlingar färg. Alla dessa måste redovisas tydligt och hur mycket de lägger på dina betalningar. Men illegal packning sker när dealern lägger på en extra $ 30 till $ 50 eller mer, till den månatliga utbetalningen innan du godkänner tillägg. Sedan skriver försäljning agent dessa tillägg i kontraktet, säger att de är fria, ingår eller rabatterade och det finns ingen ytterligare ökning av din månatliga betalning.
Reklam
" Som annonseras "... förhoppningsvis.

återförsäljaravtalet kan vara ansvarig om den använder följaen taktik

Bait-and-switch -. Du går till en återförsäljare för att kolla in en utannonserad bil men dealern försöker uppgradera dig till en dyrare bil.

Försäljningspris eller Specialpris visar sig inte vara tillämplig på ett visst fordon som annonseras.

Faktura Priset är inte kostnaden för fordonet till återförsäljaren efter avdrag av alla holdbacks eller incitament från tillverkaren subtraheras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76655.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.