Hur att avgöra vilka nya bil att köpa

Att köpa en ny bil är ett viktigt steg för alla som har att titta på deras budget . Du vill ha en bil som du kommer att gilla . Det är en viktig sökning , eftersom en bil är ett långsiktigt åtagande . Instruktioner
1

shoppa runt genom att besöka lokala bilhandlare i ditt område och jämföra priser . Forskning på nätet och begränsa dina val för att bara nämna några. Låt inte säljaren övertala dig till att köpa en bil som du inte vill .
2

Köp bil tidningar för att se vad som är den nuvarande trenden och stil . Ta reda på vilken typ av körsträcka du kan få från bilen , hur mycket hästkrafter bilen har och hur länge det kan pågå .
3

Hyr den exakta bil från en uthyrningsfirman att få en känsla för hur bilen ska köra . Håll det för ungefär en vecka . Titta på den medan den är parkerad i din uppfart . Känns det rätt ? Var ärlig i ditt svar .
4

provköra fordonet .
5

inte köpa i en kapplöpning . Var avslappnad . Låt inte rädslan eller hotelser drabba er . Ta dig tid att vara bekväm med vad du har lärt dig . Ta så mycket tid som du behöver för att fatta rätt beslut .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76453.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.