Hur du köper en Mercedes i Europa

Alla high-end tyska bilar som också säljs i USA, inklusive Mercedes, Porsche och Audi, har en europeisk Delivery Program, vilket är det enklaste sättet att köpa en Mercedes i Europa . Inte bara får du att köpa Mercedes till ett rabatterat pris, men du får också en gratis natts logi på ett hotell nära fabriken i Tyskland, en Mercedes fabrik turné, fri frakt till USA, och 15 dagar av försäkring så att du till föraren din nya Mercedes runt om i Europa. Dess inte bara om att köpa en Mercedes - det är också en europeisk semester. Saker du behöver
insättning på bilen
Visa fler instruktioner
Mercedes Europeiska Delivery Program
1

Prata med en säljare eller en europeisk Delivery Specialist på din lokala Mercedes återförsäljare i USA om din önskan att köpa en Mercedes genom Europeiska Delivery Program. Du och säljaren kommer att diskutera vilken bil du vill köpa och hur snabbt bilen kommer att finnas tillgängliga. Vanligtvis fyra till fem månader är tillräcklig tid för att planera framåt.
2

Bestäm vad Mercedes modell du vill ha, väljer de specifikationer du vill ha på bilen, sedan beställa bilen. Du måste lägga ner en $ 2000 deposition och kommer att behöva ta med giltigt amerikanskt pass till din försäljare. Du kommer att avsluta pappersarbete vid fabriken i Tyskland innan plocka upp din Mercedes.
3

Prata med den europeiska leverans resebyrå för att planera din resa till plocka upp Mercedes i Stuttgart, Tyskland. Du kommer att flyga till Tyskland, ta en gratis taxiresa till hotellet sponsras av Mercedes, sedan förbereda för Mercedes tour följande dag. En natts hotellvistelse tillhandahålls i leveransen programmet. Du kan välja att planera din egen rutt runt om i Europa efter att plocka upp din bil, eller så kan du välja någon av Mercedes 'valfria turer för en extra avgift, som Schwarzwald Alperna Rally.
4

Pick upp din bil i Stuttgart efter att ha avslutat dina papper och ta en tur i fabriken. Tappa inte någon av pappersarbete. Du kan köra din bil runt om i Europa i 15 dagar, den tid det gratis försäkring är giltig. Du kan släppa din bil utanför på någon av 13 europeiska städer måndag till fredag ​​när du är redo att få din Mercedes levereras till din Mercedes återförsäljare i USA. Frakt är gratis för dem som köper sin Mercedes genom Europeiska Delivery Program. Visa dina papper till de anställda vid drop-off plats för att bevisa att du köpt bilen och du kan få den levererad till USA.
5

Ta allt ur bilen, inklusive den första- förbandslåda, när du tappar bort det för att få den levererad till USA. US Customs kommer att ta bort allt från bilen när den når den amerikanska gränsen. Dina Mercedes kommer fram till din återförsäljare i sex till nio veckor. Din återförsäljare kommer att inspektera bilen och registrera den när den anländer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76374.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.