Den bästa nya bilköp strategi

Det finns många sätt att köpa en ny bil i dessa dagar. Köpa på nätet på eBay är en av de nyare sätten. Sedan finns det gamla hederliga sättet att gå till återförsäljare och plocka ut bilen som du tror passar dig bäst. Ändå genom att kombinera alla de verktyg som står till ditt förfogande, kan du hitta den bästa möjliga bil till bästa möjliga pris på ett mycket effektivare sätt än någonsin tidigare. Forskning

online eller i person, forskning alla de bilar som du kanske vill köpa. Kolla deras säkerhet betyg, deras garantier och recensioner från kritiker och andra kunder. Forskning priserna på olika områden eller stater eller online, utanför ditt område, så du vet vad prisklasser du kan förhandla inom. Se till att bilen passar dig. Om du har barn, är bilen du funderar rätt för dem? Om du vill ha en sportig cabriolet, hur biltaket hålla upp under ett par år? Forskning allting så mycket som du möjligen kan, eftersom ju mer information du har går till att köpa bilen, desto bättre blir du på att få rätt affär.
Test Drive alla bilar

När du har avvecklas på ett par olika modeller av bilar, gå till återförsäljaravtalet som har dem och ta dem för provkörningar. Kör dem hårt och snabbt. Försök att stoppa på en femöring. Se själv hur de reagerar på dig och dina körvanor. Om du inte känner dig bekväm i bilen efter din provkörning så finns det något att tänka på innan man köper bilen, som du kommer att köra den i minst ett par år när du köper den.


Förhandla din Pris

alltid förhandla ditt pris från klistermärke pris. Den MSRP är tillverkarens rekommenderade cirkapriser, som ofta är märkt upp av återförsäljare så att de kan tjäna lite extra pengar. Det är alltid förhandlingsbart, särskilt om du kan hitta ett bättre erbjudande på nätet eller i området. Så bråka med din säljare på generalagenten. Säg att du kommer att betala det fulla prislappen med vissa optioner och garantier läggs på, annars kommer du att gå till en annan återförsäljare och köpa samma bil för mindre. Det är där forskningen är oerhört hjälpsamma så att du kan få bästa möjliga affär.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76438.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.