Hur du köper en Land Rover

Land Rover, en brittisk biltillverkare, är känd mest för sin lyx SUV, Range Rover. De erbjuder också en liten mängd andra high-end SUV. När du letar efter en top-of-the-line SUV, har Land Rover en modell som passar dina behov. Instruktioner
1

Kolla in modellerna Land Rover erbjuder. Den LR2 är den nya bottom-line Land Rover. Den har fortfarande alla de stora stilen Land Rover har att erbjuda, till ett lägre pris än deras andra modeller. Det finns också LR3, Range Rover och Range Rover Sport.
2

Få information om ägarens förmåner. Detta inkluderar begränsade garantier och vägassistans är specifika för varje modell som de erbjuder, gratis schemalagda underhåll, Land Rover portier, webbplatsägare, ägare e-nyhetsbrev och gratis abonnemang till ägarna tidningen, ett liv.
3

Gå för guldet med Range Rover, kostar mellan $ 78.000 och $ 94.000. Denna lyx är SUV mest konkurrenskraftiga med Mercedes Benz G-klass. Den biffiga V8 kommer från Jaguar motorn finns i två olika storlekar (305 eller 400 hk). Denna lyx är fortfarande off-road förmåga, ett stort plus för dem som letar efter hållbara och snygga fälgar.
4

Hitta en online community för Land Rover ägare och återförsäljare för att hitta svåra att hitta delar för grossistpriser. Detta är ett bra sätt att gå, eftersom Land Rover delar är dyra och ofta svårt att hitta om du köper från en återförsäljare. Ett sådant samhälle är Atlantic British Ltd

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76303.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.