Hur du köper en Mercedes

Mercedes Benz är en av de mest erkända och respekterade beslutsfattare lyxbil i världen. Föga förvånande, kom Mercedes-bilar inte billig, så att veta vad man ska leta efter när du köper är nyckeln till att göra rätt val när det kommer till din nya lyxbil. Instruktioner
1

besluta om att gå nya eller begagnade, beroende på din budget och hur mycket värde avskrivning du är villig att acceptera. Mercedes varumärke har en relativt hög nivå av avskrivningar gång utanför partiet, men om du planerar att hålla fast vid din nya Mercedes du egentligen inte behöver oroa dig. Om du funderar på att ersätta Mercedes inom några år, så ta en titt på den begagnade marknaden innan du köper.
2

Kolla garanti att bilen kommer med, särskilt för begagnade Mercedes modeller. De nya bilarna kommer alla med omfattande garantier som inkluderar årliga tjänster. Men se till att generalagenten ger "lånad" bilar i fall du har att få något reparerat som täcks av garantin. Med de begagnade bilar, ta en noggrann titt på garantin sedan få en bil som fortfarande är täckt tillför betydande värde.
3

Tänk noga över vilken typ av körning du gör och den drivande miljön ditt område. Även Mercedes är tuffa bilar mekaniskt, är kroppens arbete med dem notoriskt dyra. Så om du bor på en plats där vägarna är smala och drivrutiner är aggressiv, kan du överväga att gå med en av de vardagliga Mercedes modeller som E-klassen. Ut återförsäljare och specialiserade mekaniker
4

Omfattning i ditt område innan du köper. Om du omfattas av garantin är mindre problematiska. Om du inte är, så ska du vara medveten om att Mercedes kräver en högre nivå av service och även kräva delar som är betydligt dyrare än motsvarande delar för mindre lyxiga bilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76297.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.