Hur man avgör återförsäljaren Faktura Pris

Fakturan priset för en bil ger dig en allmän uppfattning om hur mycket återförsäljaravtalet betalas till tillverkaren. Återförsäljare får vissa rabatter och krediter som ger den faktiska kostnaden nere, men fakturan priset är utgångspunkten. Att veta att det ger dig en värdefull förhandling verktyg om du är i marknaden för en ny bil. Försäljaren vet att du är seriös eftersom du har gjort din forskning, och du kommer att ha en grund för att fastställa ett rimligt pris. Instruktioner
1

Skriv ner detaljerna för varje bil du är intresserad av att köpa. Du måste veta årsmodell, märke, modell och specifika alternativ för att få en korrekt faktura pris. Fakturan innehåller ett baspris för bilen, och varje option ger mer till den totala. Ditt pris kommer att vara för lågt om du lämnar något av dessa alternativ av när du gör din forskning.
2

Dra upp fakturan priset för fordonen på din lista på en bil forskning webbplats. Du kan anpassa dina val, inklusive optioner, för att säkerställa att du får ett korrekt pris. Webbplatsen kommer stämmer upp summan som du gör dina val. Det kommer också att omfatta destination avgift, en del av varje faktura som omfattar leverans av bilen från fabrik till återförsäljare. Skriv ut den informationen när du är klar.
3

Besök annan Automotive Research hemsida och leta upp de fordon igen. De flesta webbplatser ger korrekt information, men nya bilar kostnaderna kan förändras genom året som tillverkarna höja priserna. Det kan ha varit en prisökning om de två webbplatser inte ger matchande siffror. Gå till en tredje webbplats, få fakturan priserna där, och se om de matchar någon av de andra två platserna.
4

Ta dina utskrifter till återförsäljare som du handlar för en ny bil. Streetdirectory.com råd med fakturan priset som din förhandlingsstyrka punkt istället för att förhandla ned från tillverkarens föreslagna priset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76487.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.