Så att köpa en ny bil med Incentive

Ett incitament är ett erbjudande som ger dig en särskild anledning att köpa en viss typ av ny bil, enligt Philip Reed av Edmunds.com fordonsindustrin webbplats. Incitament finns i två huvudformer: pengar tillbaka och låg ränta finansieringsprogram. De kan erbjudas när som helst, även om de är vanligast under långsamma tider för bilförsäljning, såsom jul eller strax innan det nya modellåret börjar. Du kan använda dessa incitament för att få en hel del på din nästa nya bilköp. Instruktioner
1

Skapa en lista över de nya bilar som du är mest intresserad. Du vet aldrig när en viss tillverkare kommer att erbjuda incitament för en viss modell, så ta med så många bilar som möjligt. Du kan behöva vara flexibla på vilken typ av bil du är villig köp för att få det bästa erbjudandet.
2

Kontrollera bilarna på listan för att se om några incitament för närvarande erbjuds. Konsument incitament kommer att listas på biltillverkarens hemsida. Fordonsforskning sajter som Edmunds.com och autos.msn.com kommer att ha samma information och kommer också att lista några fabrik till återförsäljare incitament. Enligt Edmunds, är denna kassa ges direkt till återförsäljaren av tillverkaren. Du kommer inte att kunna få det direkt, men säljaren kan vara mer benägna att ge dig ett bra pris på sådana fordon.
3

Ring en lokal återförsäljare som säljer bilen med bästa incitament att se om det kan vara ännu fler alternativ. Till exempel, vissa biltillverkare har pågående program som erbjuder rabatter till nya högskoleexamen, människor i vissa geografiska regioner eller incitament lojalitet om du redan äger samma bilmärke. Dessa kan oftast kombineras med andra erbjudanden. Bestäm vilken marknadsföring skulle vara mest fördelaktigt för dig om det finns mer än ett alternativ
4

. Till exempel kanske du får välja mellan en två procent ränta på billån eller $ 1500 kontant tillbaka. Räkna ut hur mycket pengar du skulle spara om du tog varje alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76478.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.