Hur köper jag en ny bil med No Credit tillgängliga för mig?

Att köpa en ny bil är ofta svårt. I en dålig ekonomi, kan det vara svårt att få ett lån. För någon med dålig eller ingen kredit, är det nästan omöjligt. Men ge inte upp riktigt än, kan det finnas ljus i slutet av tunneln. Så att köpa en ny bil med dålig eller ingen kredit
p Om du har dålig kredit eller ingen kredit historia, kan du kanske köpa en ny bil med hjälp av en co-signer. Ett samarbete signerat är någon som tar ansvar för återbetalning av krediter eller lån tillsammans med den primära låntagaren.

För att hitta en co-signer, göra en lista över alla du känner som du misstänker har bra kredit . Gå sedan igenom den listan och ta bort namnen på de personer som du vet inte kommer att fungera som ett samarbete signerat för dig. Ta listan över kvarvarande namn börjar med den person mest sannolikt att co-tecken för dig, och fråga dem om de är villiga. Fortsätt att gå nedåt i listan tills du hittar någon som är villig att hjälpa dig.

När du har en villig samarbete signerat, ta dem med dig till en återförsäljare för att hitta den bil du är intresserad av att köpa. Informera säljare i din situation innan ansökningsprocessen påbörjas. Detta sätt att de kan skaffa all nödvändig information från dig och din co-signer. Om samarbete signerat har en gynnsam kredit historia, med all sannolikhet, kommer du att bli godkänd för finansiering. Efter ditt godkännande, kan du fylla i ansökningsprocessen. När processen är klar, kommer du att bli ägare till ett nytt fordon.
P Det är viktigt att komma ihåg att ditt samarbete signerat har tagit på sig en tung börda av ansvar. Om du av någon anledning inte gör din månatliga betalningar som avtalats i villkoren för ditt lån avtal, kommer det att falla på ditt samarbete undertecknarna axlar att göra det och kan potentiellt skada sina krediter. Om du inte är 100 procent säker på din förmåga att göra dina lån betalningar, bör du inte begära någon att göra dig till förmån för medpåskrivande på ett lån med dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76464.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.