Hur man förhandla en ny faktura Bilhandlare

Många människor är framgångsrika i att förhandla fakturan priset för en ny bil. Nycklarna till förhandla forskar priser, kontakta återförsäljare, vara vänlig till den återförsäljare som du arbetar med och är redo att köpa. Tänk på att fakturan prissättning kan nås genom att helt enkelt inklusive aktuella incitament eller rabatter, så se till att avgöra om detta acceptabelt för dig, eller om du hellre vill förhandla om att fakturera innan du får några rabatter. Saker du behöver
Dator med internet
E
Printer
Visa fler instruktioner
Forskning, butik och förhandla
1

Använd populära Internet prissättning guider för att avgöra vad fakturan priset på fordonet du vill. Du kommer att finna att många återförsäljare inte beställa den billigaste modellen och du måste räkna alternativ till priset av fordonet för noggrannhet. Har den här guiden skrivs ut och redo att visa återförsäljare för förhandlingar.
2

Leta flera återförsäljare i ditt område som har bilen du vill. Skicka e-post till Internet departementet varje återförsäljare och erbjuder en "buy-nu" pris. På så sätt kommer du att ha backup om din lokala återförsäljare inte uppfyller ditt pris. Du bör vara öppen för färger eller optioner --- om en återförsäljare har att köpa eller hitta en specifik bil för dig att det skulle kunna kosta mer pengar. Återförsäljare kommer sannolikt överens om att dina villkor, om fordonet är i lager. Bestäm hur långt du kommer att köra till rätt pris, och vara beredda att göra det.
3

Behåll vänlighet under tiden du är på generalagenten. Dåliga attityder kommer inte att hjälpa dig att få det bästa priset. Återförsäljare känner ofta att en missnöjd kund, eller en som är svår, kommer att vara ett problem i det långa loppet, och de kan besluta att inte sälja dig bilen på en förhandlingslösning pris, i hopp om att du kommer att lämna. Var vänlig för alla. Be att möta försäljningschef och presentera dig, som försäljningschef är det ultimata beslutsfattaren.
4

Efter testet kör fordonet, låt försäljaren vet att du vill köpa bilen den dagen Om han kommer att möta ditt pris. Visa honom din kopia av fakturan och erbjuda det pris du vill betala. Återförsäljare kan ha en annan faktura än vad du har, baserat på särskilda alternativ, och när du visar din faktura, be att få se deras. Din säljare kan presentera en annan faktura belopp än din, och om han gör ska du be honom att förklara skillnaderna.
5

Förhandla med återförsäljaren. Du kanske upptäcker att eftersom du är redo att köpa bilen den dagen, får återförsäljaren genast överens. Om han inte kan nå din pris, berätta för honom att du kommer att vara i kontakt. När du kontaktar andra återförsäljare, kan du använda det pris som denna återförsäljare erbjuds du som shopping-verktyg. Återförsäljare kommer att konkurrera med varandra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76606.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.