Hur Anpassa Escape Hybrider

Ford Escape Hybrid debuterade 2005 som den första hybrid SUV på marknaden och den första första hybridbilen från en USA-baserad biltillverkaren. The Escape Hybrid är visuellt identisk med sin helt bensindrivna motsvarighet och erbjuder all dess nytta och samtidigt ge en miljövänlig bil. The Escape Hybrid ger faktiskt samma bränsleeffektivitet den fyrcylindriga modellen samtidigt som den levererar effekt betyg motsvarar den för V-6-modellen. Ford Motor Company s officiella hemsida erbjuder ett användarvänligt verktyg för de som undrar hur man kan anpassa alternativen i Ford Escape Hybrid. Saker du behöver
Computer
Internetuppkoppling
Visa fler instruktioner
1

Besök den officiella webbplatsen för Ford Motor Company genom att gå till ford.com. Vänta tills sidan för att fullt ladda.
2

Titta längst upp på sidan och observera baren som visar de olika karosser av fordon som erbjuds av Ford. Klicka på länken som läser "Delningsfilter & stadsjeepar" som kommer att föra ner en meny som visar all denna typ av fordon som tillverkas av Ford.
3

Klicka på bilden för Ford Escape som kommer du till den officiella Ford Escape webbsida.
4

Titta till höger på Escape sida och klicka på länken som säger "Bygg & Pris."
5 < p> Klicka på "Bygg din egen" länken presenteras för dig. Du blir ombedd att ange ditt postnummer. Gör så och klicka på fortsätt.
6

Välj Escape Hybrid från teknik skärmen för val att låta hemsidan vet att du funderar på att skräddarsy en hybrid version av Escape och inte bensin-enda modellen.
7

Välj vilken modell av Escape Hybrid du vill. När du har valt mellan basen och Limited modeller du kommer då att få se en undermeny som låter dig välja mellan två och fyrhjulsdrift. Välj vilken drivlina alternativ du föredrar.
8

Välj den orangea knappen som lyder "Fortsätt att Exterior" för att välja exteriöra tillval. Välj tillbehör som sido steg och taklucka och önskad hjul stil.
9

Design insidan av din bil genom att slå apelsinen "Fortsätt Interior"-knappen. Välj de inre alternativ såsom radio typ, sittplatser urval och paket underhållning som passar dina behov.
10

Hit "Fortsätt Tillbehör" för att gå vidare till val av slutliga trim bitar som accent din Escape Hybrid. Exempel på tillbehör är föremål såsom beskyddare lastutrymmet stänkskydd och keyless inresa knappsats.
11

tryck på knappen som nu lyder "Fortsätt att Summary" för att visa en detaljerad bygga ark av Escape Hybrid du har anpassat.
12

Du kan nu antingen hit "Get Internet Price" eller "Sök Inventory." Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76947.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.