Den bästa SUV Tillgänglig

SUV har alltid varit ett populärt allround fordon, som namnet sports utility vehicle antyder - verktyget är nyckelordet här. Den gamla kombi är en förfader till den moderna SUV. Men SUV tekniken ständigt förbättra product.Vehicle höjden har höjts, nya motorer har utvecklats och mer effektivt bränsle standarder har fastställts för SUV. Vissa stadsjeepar har mycket höga betyg som gör dem sticker ut från förpackningen. Topprankade Kompakt SUV

2011 Chevrolet Equinox bär en av de högsta ranking, placera den på nr 1, enligt "US News and World Report." Genomsnittligt pris visar runt $ 23.000. Analys bestämdes genom tillförlitlighet och säkerhetsdata. För en crossover typ fordon, erbjuder The Chevy Equinox bränsleekonomi jämförbar med medelstora sedaner och vissa medelstora stadsjeepar. Det är baspris konkurrerar med de andra små kompakta stadsjeepar, även om den fortfarande ligger nära i dimensioner till de medelstora SUV-modeller.

Angående storleken, Equinox faktiskt ger mer bil för dollarn. Interiören kabinen området visar en luftig, vidöppen display, med lätt att nå reglage och inga onödiga streck röran.
Topprankade medelstora SUV

För medelstor SUV kategori, 2010 Buick Enclave rankas högst, enligt "US News and World Report", med priser mellan $ 35.000 till $ 43.000, vilket beror på extra funktioner och paket. The Enclave har väldigt exklusiva möten som sätter den nära elegans av de mer lyxiga orienterade SUV-modeller, erbjuder Interiören en smidig, bekväm åktur som har en väldigt lyxig sittplatser arrangemang för sju passagerare, vilket gör den till en utmärkt familj fordonet. Det har rankats som att ha en mycket lugn interiör. De Enclaves 'accouterments gränsen på premien sidan, samt dess pris. Men det ger konkreta uppgraderingar inom nästan alla områden, gör någon version konkurrenskraftiga och överkomliga för dem som önskar extra. Det speglar också kvaliteter med bil-liknande kördynamik, vilket gör det enkelt att hantera och manövrera.
Topplista full storlek SUV

För full- storlek SUV kategorin "US News and World Report" rankar 2011 Chevrolet Suburban som Nr 1 titelhållaren. Priserna varierar från $ 40.000 till $ 55.000, beroende på extra paket och funktioner. Den har mycket lättmanövrerad köregenskaper för sin storlek och vikt, med sittplatser för mycket stora familjer, på grund av en tredje raden nedfällbara sitsen. Tillsammans med den rymliga interiören kommer ett fordon motor som gör bogsering av tunga laster enkelt och bekvämt, med en lastbil chassi som uppvisar en stabilitet som inte finns i andra modeller. Den Suburban lämpar sig väl för traditionella mönster, attrahera de som värdesätter mångsidigheten och nytta mer än elegant överklagande. Detta gör det en arbetshäst för tunga passagerare, båt och släpvagnsvikt, motsatt funktion av ett fordon som kan användas för snabb get-arounds och bilpooler. För sin storlek och vikt, har Suburban mycket snabb acceleration och snabba egenskaper, en annan plus för dem som värdesätter makten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76707.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.