Vehicle Lease Alternativ

Förutom att betala kontant eller finansiera ett bilköp, är leasing ett annat alternativ för att komma in i en ny bil. Med ett hyresavtal du betalar för värdeminskning av bilen för den tid du använder det plus en räntekostnad. Leasing är attraktiva för personer som gillar att få en ny bil med några år. Leasing har en viss flexibilitet, så välj de alternativ som passar din körning livsstil. Term

Vehicle leasing är vanligtvis tillgängliga med avseende på 24 till 48 månader. En längre sikt kommer att resultera i en lägre månadshyra betalning, men plocka en term som passar med din vanliga konjunkturcykel. Det kan vara ganska dyrt att komma ur ett hyreskontrakt tidigt, så om du handlar vart tredje år få en 36-månaders hyra. Dessutom är det en god idé att välja en term som är mindre än eller lika med längden av fordonet omfattande garanti.
Mätarställning Begränsning

Vehicle leasing inkluderar en begränsa på mängden miles bilen kan köras. Överskrider kontraktet körsträcka kommer att resultera i ett överskott körsträcka straff när hyresavtalet upphör. Om du vet att du kommer att köra mer än kontraktet miles, köpa extra körsträcka på framsidan. De flesta leasingavtal tillåter totalt upp till 100.000 miles på kontraktet. Kostnaden för att köpa miles up front är mycket lägre än den överskjutande straffavgiftsskala och ingår i de månatliga leasingavgifter. Vissa leasingavtal kommer även att ge en kredit tillbaka om du inte kör alla de köpta överskjutande miles.
Gap Försäkring

Gap försäkring betalar skillnaden mellan hyresavtalet payoff värde och det belopp som försäkringen betalar om bilen var i en olycka. Vissa leasingavtal innefattar gap försäkring som en del av kontraktet. Ta reda på om det ingår. Om inte, köp gap försäkring från återförsäljare och har kostnaden ingår i betalningen.
Cap Kostnad

aktiverade kostnaden på ett hyresavtal är ekvivalent med köpet priset när man köper en bil. Liksom alla inköp, är denna kostnad förhandlingsbart, så se till att återförsäljaren ge dig bästa möjliga pris. Kontrollera priset diskonteras innan locket kostnadsminskning eller handpenning du gör mot hyresavtalet.
Cap Kostnadssänkning

Cap kostnadsminskning är pengar du sätta mot att minska kostnaden för hyreskontraktet och sänka månadskostnaden. Ett leasingavtal är inte en äganderätt, och alla pengar som läggs som en delbetalning endast påverkar betalningen och inte de avslutande värdena i hyresavtalet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76592.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.