Fördelar med att äga en ny bil

Det finns flera fördelar med att köpa en helt ny bil snarare än en används, vilket uppmuntrar lyckliga köpare att fatta detta beslut och om igen. Du kan beställa bilen till just dina specifikationer, är bättre finansiering ofta tillgängliga för nya fordon, och du kan förvänta dig mycket lägre underhållskostnader. Missuppfattningar

En ny bil är ibland ses som en dålig investering eftersom det försvagas så snabbt. Men om du planerar att behålla bilen i många år, kan avskrivningar påverka dig inte så mycket. Först när människor handel med fordon vartannat eller vart tredje år tar de en stor hit från att köpa ett nytt bilmärke bara några år tidigare.

Speciellt om du håller bilen i tio år eller mer, köpa ett nytt man vettigt.
Överväganden

Du kan beställa en ny bil helt efter dina specifikationer, en kombination som du kan ha problem med att hitta en begagnad. Om du vill ha en viss färg och detaljer, tillsammans med farthållare, elektriska fönsterhissar, en taklucka, och andra alternativ, kan du beställa någon gruppering du vill med en ny bil. Med ett nytt fordon

, kommer du också få de senaste säkerhetsfunktioner och ett urval av de nyaste alternativen. Dessutom kommer bilen uppfyller de senaste miljökraven.
Betydelse


Om du måste finansiera, kommer bättre alternativ vara tillgängliga för en ny bil . Längden på lånet bestäms av ålder på bilen, så kan en helt ny bil ska finansieras under fem år, och ibland tillverkare erbjuder mycket lån med låg ränta eller ingen ränta lån som ett incitament. Däremot flesta banker och finansbolag erbjuder endast ett tvåårigt eller treårigt lån för ett begagnat fordon, vilket kan göra betalningar betydligt högre även för ett fordon med en betydligt lägre inköpspris.
Funktion

En ny bil inte ska behöva underhåll för de första två eller tre år (annat än rutinmässiga oljebyten). Nya fordon kan täckas under omfattande treårigt garantier eller ännu längre sådana, som betalar för eventuella problem som uppstår. Också

, betyder färre haverier mindre besvär. En helt ny bil är mycket mindre benägna att ha vattenpumpen ge ut, exempelvis, än en bil som är flera år gammal.
P Om du tar det för underhåll på en regelbunden basis, bilen kommer nästan alltid varar mycket längre än en begagnad bil skulle.
Effekter

veta att du har varit den enda ägaren av bilen är en viktig fördel med att köpa en ny bil. Du måste slappna av i vetskapen bilens hela historien och att det har alltid behandlats med anbud kärleksfull omsorg. När du köper en begagnad bil, har du sällan någon uppfattning om hur ofta den tidigare ägaren hade oljan bytt, underhållna vätskenivåer eller tvättat bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76327.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.