Hur får man en ny bil efter ett återtagande

Under 2008 ökade antalet fordon repossessions i USA 10 procent från året innan till 1,6 miljoner. Som en följd av nedgången i ekonomin och med fler amerikaner försumliga på sina billån, har bil repossessions varit på uppgång. Det bästa råd är att undvika standard auto lån i första hand, men för människor som har upplevt en utmätning och arbetar mot ekonomisk återhämtning, är det fortfarande möjligt att få en ny bil lån. Saker du behöver
kreditupplysning eller kredit värdering
Sparkonto
Visa fler instruktioner
1

öppna ett sparkonto och börja spara pengar mot ditt billån. Att sätta 20 procent ner på din nya bil kommer att visa finansiell institution som du kommer att ansvara för detta lån.
2

Skaffa din kredit värdering från Equifax, Experian och TransUnion. Kontakta varje kredit företaget individuellt och be dem inkludera en anteckning till din historia om resonemanget bakom din sista utmätning. Om det var på grund av sjukdom eller arbetslöshet, kan nästa billån vara lite mildare och förlåtande.
3

Vänta med att köpa din bil. Om du har möjlighet att använda kollektivtrafiken eller låna en vän eller familjemedlem fordonet innan de köper en ny bil, göra det. Ju längre du väntar mellan utmätning och köpet av en ny bil, de lägre räntor som du kan ha.
4

tillhandahålla verifiering till bilfirma att du har en stabil månadsinkomst och bankkonto så att de kan garantera att du kommer att göra dina betalningar till fullo och i tid.
5

Förbered dig för höga betalningar och räntor. På grund av utmätning, kommer du att straffas av många bilhandlare och distributörer lån. Genom att vidta nödvändiga åtgärder i god tro, kan auto lån givare vara mer förlåtande för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76813.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.