Hur du köper en bil från en Fleet Manager

Om du är i marknaden för en ny bil, överväga att köpa en flotta fordon. Fleet fordon är vanligtvis säljs i lösvikt till företag och myndigheter, till exempel byggföretag, myndigheter taxi och polismyndigheter. Dessa organisationer behöver ofta köpa flera fordon i en ordning. Med rätt kunskap, verktyg Internet och grundläggande förhandlingsförmåga, kan genomsnittliga konsumenter dra nytta av samma rabatter och låg-krångel köpprocessen så vagnparksfordon köpare njuta. Instruktioner
1

Forskning flotta bilar på nätet. Tillverkarna har ofta separata webbplatser tillägnad flotta fordon. Dessa platser kan ge information om de modeller som erbjuds i flottan programmet, samt information om incitament och underhåll. Kontrollera också oberoende fordonsindustrin sajter som Edmunds eller Kelley Blue Book att leta upp fakturan prissättning.
2

Ring för att tala med flottan manager på en återförsäljare som säljer de märken som du är intresserad av. Flottan och försäljningschef flotta lag är ansvarig för att sälja flotta bilar och lastbilar till företag och statliga institutioner, men de kan också sälja till allmänheten. Få flottan chefens namn när du ringer för att säkerställa att du alltid förhandla direkt med den personen. Dealership säljare kan vara mycket konkurrenskraftiga och kan försöka stjäla dig borta från flottan manager. Addera 3

Prata med flottan manager om de fordon som du har i åtanke. Eftersom vagnparksförvaltare erbjudanden mestadels med företag, kan han fråga vad företaget du representerar. Säg honom namnet på din arbetsgivare och förklara att du vill köpa din nästa bil från honom. Fleet chefer är oftast mer laid back än den typiska våningen försäljare och mer bekväm att ge dig några prisuppgifter. Om samtalet går bra, satt upp ett möte för att besöka generalagenten.
4

Besök generalagenten att prata med flottan manager och ta några provkörningar. Kontrollera fönster klistermärken att kontrollera bilarna har de funktioner du vill. Be att få se återförsäljarens fakturor och jämföra dem med någon prissättning forskning du gjorde på nätet. Fleet chefer kommer ofta diskutera prissättning i termer av vinst över faktura istället rabatt från klistermärke pris.
5

Stäng affären om villkoren är de rätta. Fleet chefer är oftast i en separat avdelning från traditionella nybilsförsäljning och mindre benägna att spela prissättning spel. När du kommit till en överenskommelse, flottan manager kommer att ta dig till verksamheten eller ekonomichef för att genomföra försäljningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76693.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.