Hur importlicenser Cars Hand Drive till Förenta staterna

På grund av skillnader i prissättning, importerar bilar till USA från utlandet blir allt vanligare. På grund av olika väg-förordningar är bilar med ursprung i andra länder ofta tillverkas med sin ratt fast på höger sida. Trots att importera en högerstyrd (RHD) fordonet är lagligt, och de förfaranden vid import är inte annorlunda än att importera en vänsterstyrd bil fordon, måste du fortfarande utöva försiktighet på säkerhetsaspekterna av att köra en högerstyrd bil på vänster kör vägar. Instruktioner
1

Kontrollera om ditt fordon är berättigade till import. En förteckning över stödberättigade fordon publiceras på National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) hemsida. Trots att din bil är högerstyrd och därmed avvikande till amerikanska vägar, kan det fortfarande vara berättigade till import om den passerar en viss säkerhetsstandard.
2

Köpa tjänster från en registrerad importör av nonconforming fordon . En förteckning över godkända importörer kan hittas på NHTSA hemsida. Importören ska inte bara utföra det byråkratiska pappersarbetet och transport, men kommer också att ta hand om eventuella nödvändiga ändringar att ditt fordon kräver (t.ex. omställning från en metrisk hastighetsmätare), och kommer att lägga till dessa tjänster till din slutfaktura.


3

Komplett DOT formulär HS-7, som kan erhållas från NHTSA webbplats. Om din bil är med på listan över godtagbara fordon för import, kommer denna form förklara att ditt fordon passerar säkerhet, stötfångare, och Stöldskyddsföreningen normer.
4

Komplett EPA blankett 3520-1, som kan vara erhållits från US Environmental Protection Agency. Detta formulär kommer att förklara att ditt fordon passerar de utsläppsnormer som fastställts av den amerikanska regeringen.
5

Registrera ditt fordon med Department of Motor Vehicles i ditt tillstånd. Förutom den vanliga pappersarbete som lämnas in när man köper en bil inom landet, kommer de kräver också EPA blankett 3520-1 och DOT formen HS-7.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76714.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.