Om att köpa en bil

Köpa en ny bil är en av de största investeringarna du någonsin kommer att göra. Många människor närma sig detta stora beslut bakåt eller med lite information till sitt förfogande. Ta lite tid innan rubrik till återförsäljaren kommer att spara hundratals, eller tusentals, dollar på din nya bil. Historia

får först din finansiering för. Faktor i försäkringspremier till den totala kostnaden för bilen.
Betydelse

Kolla in tidningar som Consumer Reports, väg och spår eller Motortrend (se resurserna nedan) För specifik information om bränsleeffektivitet, genomsnittspriset, säkerhetsfunktioner och performance.Also reda anseende din återförsäljare genom att kontakta Better Business Bureau (se resurserna nedan). Ju bättre rykte i återförsäljaravtalet, desto bättre bil-köpupplevelsen du har.
Funktion

Impulsköp kommer ångra allt ditt hårda arbete och beredning. En bra återförsäljare eller återförsäljare kommer att förstå att du har alternativ och vill titta runt lite. Vara på framsidan och inte göra några löften som du inte tänker på att hålla. Hit andra återförsäljare och ta din tid.
Typer

Gå på provkörningar. Kör på landsvägar, på stadens gator, kurvor och kullar och på parkeringsplatser. Du bör också vara bekväm när du kör och har utmärkt sikt.
Tidsplan

När du har avvecklas på en enda bil, är det dags att förhandla. Återförsäljare emot incitament från tillverkaren att sälja sina bilar, så priset bör vara flexibel. Vara fast men artig samtidigt som de förhandlar. Om de återförsäljare inte kommer att matcha din förfrågan, be att få se chefen. Om chefen inte kommer att uppfylla ditt pris, överväga att lämna återförsäljaravtalet och går vidare till din andra val.
Funktioner

När ditt pris är uppfyllt och pappersarbete håller ätit upp, kommer du att erbjudas "gap försäkring." Detta är en försäkring som täcker mellanrummet mellan det pris du finansierade din bil på och Kelly Blue Book värde (se resurserna nedan) att din bil är faktiskt värt. Gap försäkring krävs ibland av din finansieringsbolag eller generalagenten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76323.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.