Saab Turbo X Alternativ

Saab Turbo X, en begränsad upplaga av Saab 9-3, är den mest kraftfulla fordon konstruerat av Saab. Denna bil finns i både en sedan eller en SportCombi vagn. Båda typerna av detta fordon är utrustade med en 2,8-liters V-6 motor och Turbo X har en EPA rating bränsleekonomi av 16 miles per gallon (mpg) i staden och 26 mpg på landsväg. Du har flera alternativ för uppgradering av Saab Turbo X. 19 - eller 17-tums aluminiumfälgar

Saab Turbo X levereras som standard med 18-tums lättmetallfälgar med titan färgat. Däremot kan du välja 19-tums hjul utanför USA, eller 17-tums hjul överallt.
Temperaturkontroll

Saab Turbo X har möjlighet att lägga till en temperaturstyrd handskfacket. Detta alternativ visar särskilt viktigt för människor som gillar att hålla elektronik eller temperaturkänsliga produkter i deras bil. En annan temperaturreglering alternativet Turbo X ger är ett luftkonditioneringssystem med både passagerare och reglage förare.
Sitsalternativ

Turbo X erbjuder en mängd av sittplatser alternativ. Ett alternativ erbjuder en åtta-vägs makt förare och passagerare-kontrollerade platser. Med dessa funktioner kan både föraren och passageraren att ändra sin sittplats på en knapptryckning. Förarstolen har också möjlighet att lägga till stöd för korsryggen.
Transmissioner

Automatiska och manuella växellådor är båda tillgängliga för Saab Turbo X. Varje överföring alternativ är tillgängligt i sex hastigheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76754.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.