Hur ta reda Pris Car Faktura

En bil faktura är det pris som återförsäljaren betalar till fordonstillverkaren. Detta pris också innehåller vanligtvis en destination avgift för transport och leverans till återförsäljare. Lease Guide säger bilen fakturan priset inte nödvändigtvis den faktiska kostnaden för fordonet, vilket kan kompenseras genom fabriken till återförsäljare incitament eller andra pengar gick fram av tillverkaren. Det är ändå bra att räkna ut fakturan priset, eftersom du kan använda den som en förhandling utgångspunkt när man köper en ny bil. Instruktioner
1

Gör en lista över information om bilen och dess alternativ. Lista året, märke och modell av fordon. Vissa bilar kommer i flera trimspacklingar, ange så att liksom. Inkludera alla alternativ på din lista, till exempel en automatisk växellåda, luftkonditionering eller en uppgraderad radio. Vissa alternativ kan vara individuellt, medan andra kommer som en del av ett paket.
2

Besök en webbplats bil forskning som Kelley Blue Book, Faktura Återförsäljare eller Edmunds. Dessa webbplatser kan du söka efter en mängd information, inklusive både faktura och tillverkarens förslag priset (msrp) för varje ny bil.
3

Använd din lista för att leta upp fakturan priset av fordonet som du är intresserad. Se till att välja rätt år, märke, modell och trim linje. Markera de enskilda alternativen och de paket du med på din lista. All denna information måste vara korrekt för att beräkna rätt fakturan priset.
4

Besök annan webbplats bil forskning och leta upp fakturan priset igen. Jämför de två priserna, de ska båda vara samma så länge du angett informationen korrekt. Om de inte är, granska informationen för att se om du gjort ett fel. Om dina uppgifter är korrekta, kanske en av de webbplatser som har mer up-to-date information som tillverkarna kan höja fakturan priset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76470.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.